Najljepši interijeri Instagrama: blog Local Milk

localmilk2

Instagram je uz Pinterest sve jači medij za kojim posežemo u potrazi za inspiracijom u uređenju interijera. Kreativni i talentirani pojedinci su iza svakog ugla, udaljeni samo jedan klik prstom koji može dovesti do cijelog poslijepodneva listanja profila za profilom. U bespućima Instagrama ćete pronaći trendove, namještaj i dekorativne dodatke koje želite u svom domu, inspiraciju za uređenje nekog kutka, razvijati vlastitu estetiku, a možda doznati i ponešto o fotografiji i kompoziciji jer takvi su profili prije svega lijepi i nadasve harmonični. Pričaju priču svog vlasnika i u njoj se lako izgubiti.

localmilk18

localmilk14

Zato smo odlučili s vremena na vrijeme koju riječ posvetiti onima koji su nas se posebno dojmili, a prvi na redu je profil Elizabeth Evelyn koja piše blog naziva Local Milk. Elizabeth je freelance stilistica, fotografkinja, kuharica i spisateljica koja na svom Instagramu objavljuje fotografije večera koje je stilizirala, stylish kutaka njenog doma, putovanja s mužem te recepata koje je osmislila. Voli zagasite nijanse što odgovara njenoj rustikalnoj estetici koje onda razbija bijelom i bež bojom koje interijeru daju posebnu svježinu.

localmilk9

localmilk19

Dom je uredila korištenjem prirodnih materijala i boja, što znači puno neobrađenog drveta, mramora, osušenog i svježeg cvijeća koje ispunjava svaki kutak u vazama i vintage bocama, detalje od pletene vune, lanenu posteljinu i kuhinjske materijale, glinene i bakrene dekorativne i uporabne predmete… Posebno birane biljke podižu dojam svakog kutka, pa makar se radilo samo o grančici trenutno vrlo popularnog pamuka.

localmilk17

Odabrali smo nekoliko fotografija s profila @local_milk, inspirirajte se za neki vlastiti projekt unutrašnjeg uređenja.

localmilk7

localmilk20

localmilk10

localmilk15

localmilk16

localmilk13

localmilk5

localmilk3

localmilk21

localmilk12

localmilk8

localmilk11

localmilk1

 

Foto: @local_milk

0