Uvjerljivo najzabavniji dnevnik

wreckthisjournal-velika

Pišete li ikad dnevnik? Možda i jeste dok ste bili mlađi, kako bi sve svoje tajne misli koje niste imali kome izreći smjestili na jedno mjesto, no i u starijoj dobi pisanje dnevnika može biti dobar ispušni ventil za sve stresove svakodnevice. Pogotovo ako taj dnevnik ne morate čuvati, štoviše možete ga u potpunosti uništiti i to je baš ono što se od vas traži.

Ilustratorica Keri Smith prvi je ‘Wreck This Journal’ (Uništi dnevnik) izdala još 2007. godine, a do danas je to kultno izdanje koje su brojne generacije iskoristile za svoje kreativno stvaralaštvo. I upravo je to cilj – sve misli usmjeriti u vlastitu kreativnost, skoncentrirati se na nešto izvan granica svakodnevnog života i svih njegovih negativnih elemenata. Ovaj dnevnik možete baciti u vodu, vući po cesti, zašarati od prve do posljednje stranice, poderati, zalijepiti unutra svoje sličice, žvakati… Većina uputa je na svakoj stranici, ali ohrabruje se i izlaženje iz tih okvira, što će vam u jednom trenutku i postati potreba.

wreckthisjournal-6

Na kraju ćete imati skup svih svojih sjećanja u jednom jako zanimljivom obliku, poput izloška vlastite kreativnosti i rado ćete mu se vraćati. Dnevnik je dostupan i u hrvatskom izdanju pod nazivom Uništi dnevnik, u knjižari Algoritam, ili engleskom na stranicama kao što su Amazon ili Barnes and Noble. Osim dnevnika u ovom obliku, Keri Smith je izdala još neke zanimljive projekte, a sve ih možete vidjeti na njenoj službenoj stranici.

wreckthisjournal-5

wreckthisjournal-4

wreckthisjournal-3

0