Tri udomljene mace koje su postale prave Insta coolerice

Još za vrijeme božićnih blagdana pisali smo o razlozima zbog kojih ćete poželjeti udomiti ljubimca. Sve više ljudi odlučuje se upravo na ovaj hvale vrijedan potez koji će napuštenim životinjama uljepšati život i podariti dom i obitelj koje svaki mezimac zaslužuje. Gogo, Tutu i Miffy su preslatke udomljene mace koje na Instagramu osvajaju srca i nasmijavaju publiku raznim vratolomijama. Iza profila @thesnobcats stoji njihova vlasnica, a kako izgleda suživot s tri nestašne ljubimice, doznajte u nastavku.

Udomljene mace – The Snob Cats

Tri prepredene mezimice udomljene su 2016. godine i to na isti dan. Naime, vlasnica je u potrazi za savršenom macom koja će joj praviti društvo, stigla u azil i tamo ju je dočekala teška odluka. Između svih umiljatih njuškica i očiju željnih ljubavi bilo je teško izabrati samo jednu. Tek pristigla napuštena tri mačića djelila su jednu košaru i bila je to ljubav na prvi pogled. Mace su se po dolasku u novi dom brzo oporavile i tako je krenula jedna lijepa priča, a udomljene mace dobile su priliku za novi život.

Gogo, Tutu i Miffy

U opisu profila mace su opisane na simpatičan način, a s obzirom na to da su izgledom vrlo slične u kratkim crtama možete dobiti dojam o tome koliko se karakterom razlikuju. Udomljene mace pripadaju pasmini kaliko prepoznatljivoj po raskošnom bijelom krznu sa šarenim mrljama. Baš poput krzna i temperament im je zaista šarolik, a pravi su primjer Insta coolerice Gogo, Tutu i Miffy. Gogo je dobio titulu debeljuškastog snoba, Miffy je pak pravi mamin dečko koji se često ponaša kao diva dok je Tutu osvojila titulu princeze, a posebno voli kad ju se tako i tretira.

 

Foto: Instagram (@thesnobcats)

0