Udala se Vanessa Hudgens: Donosimo fotografije i detalje o vjenčanici
Udala se Vanessa Hudgens: Donosimo fotografije i detalje o vjenčanici

Udala se Vanessa Hudgens: Donosimo
fotografije i detalje o vjenčanici

Kako Vogue Weddings piše, glumica i pevačica Vanessa Hudgens udala se prošlog vikenda i to u toplim krajevima Meksika.

Naime, hotel u kojem se udala (točnije u njihovoj extended verziji muzeja u džungli) pratila je dugo na Instagramu i prvobitno ga je planirala za medeni mjesec, ali je na kraju je odluka ipak pala da se upravo tamo uda. Budući da je proslava bila intimnija, transport svih zvanika ni u jednom trenutku nije predstavljao problem.

Konačno sretna u ljubavi

Njen izabranik je poznati bejzbolski igrač Cole Tucker, a par je u vezi od 2020. godine. Zaručili su se u veljači ove godine, a samo vjenčanje morali planirati za dane kada su oboje rasterećeni od poslovnih obaveza, što je prava rijetkost.

Glumičina velika ljubav (prije udaje) bio je Austin Butler, zlatni dečko Hollywooda, s kojim je (uz kratke prekide) provela skoro punih 10 godina u vezi. Nakon finalnog i bolnog prekida oboje su uplovili u nove veze, on s Kaiom Gerber, a ona sa sadašnjim suprugom.

The Wedding & The Dress

Lokacija vjenčanja bila je Cancun, Mexico i sama ceremonija bila je intimnijeg tipa.  Vanessa i njen stilist, Jason Bolden,  dugo su razmišljali o vjenčanici, da bi na kraju odluka pala na minimalističku silk haljinu, po uzoru na one koje su devedesetih godina nosili svjetski supermodeli. Kasnije, Vanessa se presvukla u party haljinu koja je također bila duga, ali potpuno drugačija od vjenčanice. Dizajnerica haljin bila je Vera Wang, s kojom u ovakvim situacijama zaista nema greške.

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Jordan DeGatetano / @_citizenofearth / @vogueweddings / @verawang

Učitati još
Zatvori