Uber uskoro dostupan i putem Facebook Messengera

Facebookova aplikacija Messenger, preko koje smo svi navikli komunicirati s prijateljima, poznanicima i poslovnim suradnicima, uskoro će dobiti još jednu izvrsnu uslugu. Dvije velike svjetske kompanije Uber i Facebook udružile su snage i u fazu testiranja upravo lansirale integraciju koja će vam omogućiti da Uberov taksi prijevoz naručite putem Messengera.

ubermessenger1

U trenutku kada Facebook proširuje svoju ponudu na Messengeru uslugom prijevoza, Uber će na ovaj način postati još dostupniji svima. Njegovu taksi vožnju moći ćete rezervirati bez potrebe za skidanjem dodatnih aplikacija ili napuštanjem razgovora koji u tom trenutku vodite. Facebook naglašava da će korištenje nove usluge biti izuzetno jednostavno i da vam neće odvratiti pozornost od planova koje u tom trenutku ‘kujete’ na Messengeru, a na željenu destinaciju stići ćete brže no ikad.

ubermessenger2

Nova pogodnost za korisnike Messengera trenutno se testira u Americi, a uskoro će postati dostupna i u svijetu. Kako funkcionira? Jednom kada skinete najnoviju verziju Messengera, iz razgovora koji već vodite moći ćete odabrati opciju ‘More’ i ondje izabrati ‘Transportation’ ili direktno tražiti Uber i pritisnuti ikonu auta kako biste zatražili vožnju.

Foto: Facebook Newsroom

0