U restoranu Time sada možete i fino doručkovati

U restoranu Time sada možete i
fino doručkovati

time-dorucak-4

Vođeni uspjehom svoje gastro ponude, koja iz dana u dan privlači sve zaljubljenike u vrhunsku gastronomiju, tim Time restorana i bara, odlučio se za još jedan zanimljiv izazov. U svoju ponudu uvrstili su ukusne doručke, koji će zainteresirati sve one kojima je Time postao svojevrsna oaza i primjer vrhunske kulinarske ponude, ali i mnogobrojne goste i turiste, kojima je doručak nezaobilazan dnevni obrok, a pristaju samo na kvalitetu i visoki standard. Upravo su kvaliteta i želja za novim dokazivanjima doveli do ponude koja će razveseliti zaljubljenike u hranu i koji će od jutarnjih sati predstavljati sve mogućnosti Time restorana & bara.

time-dorucak-2

Tako će se na jutarnjem meniju naći pomalo neuobičajena, ali izrazito ukusna jela, koja će privlačiti svojim mirisima i okusima i biti najbolji mamac da uz jutarnju Vergnano kavu poželite i ukusan zalogaj. Ljubitelji doručka tako će moći izabrati između briocha (pareni tostirani briochi, topljeni sir, dimljena kobasica), Asian spice granole (hrskavi zapečeni musli, lješnjaci, orasi, kokosovo ulje i jogurt), omleta i quichea s mariniranim losom (gravlax losos, špinat i ovčja skuta). Cijena menija i više nego privlačna i iznosi 35 kuna, a za dodatnih 10 kuna gosti će moći izabrati između kave, čaja ili prirodnog soka.

time-dorucak-3

Time doručci su najbolja pozivnica za sve ljubitelje dobre hrane, za one koji vole jutra započeti s finim obrokom, i pronaći malo mira u užurbanom ritmu centra Zagreba. Posjetite Time u Petrinjskoj 7.

time-dorucak-1

Učitati još
Zatvori