Time je svoj novi restoran otvorio na Trešnjevci – prvi smo zavirili u Izakayu

Time je svoj novi restoran otvorio na Trešnjevci – prvi smo zavirili u Izakayu

Nakon što je odjeknula vijest da restoran i bar Time privremeno zatvara svoja vrata kako bi ih ponovno otvorili na novoj adresi i u novom formatu, nestrpljivo smo iščekivali taj dan kada ćemo moći ući u novi prostor i isprobati sve što su u ovom zaokretu ponudili.

Originalni Time je napustio lokal na dobro poznatom križanju Amruševe i Petrinjske zbog preuređenja zgrade u kojoj se 2021. godine planira otvaranje hotela. Bez brige, prostor u prizemlju ostaje rezerviran za još veći i još bolji Time Restaurant koji će se vratiti na prepoznatljivu lokaciju, o čemu ćemo detalje otkriti na vrijeme.

Prvi pogled u japanski pub Izakaya

No danas je riječ o novom poslovnom pothvatu i formatu koji je otvoren na zagrebačkoj Trešnjevci, a iza kojeg stoji ista vlasnička struktura. Izakaya se smjestila na adresi Selska cesta 90, na mjestu bivšeg Pizza Bara, u mladu i vibratnu četvrt te s pravom možemo reći da je tako nešto na ovom mjestu baš nedostajalo. Gostima nudi parking, a u prostranom prostoru poštuju se sve aktualne epidemiološke mjere za maksimalnu sigurnost.

Izakaya je zamišljena kao japanski pub – opušteno mjesto na koje su dobrodošli svi ljubitelji vrhunske gastronomske ponude japanske kuhinje po cijenama prilagođenim kvartovskom ozračju.

Ono što će stanovnici ove četvrti (a i šire, jer smo sigurni da će mnogi potezati s drugih krajeva grada da probaju što se ovdje nudi) svakako cijeniti jest da je Izakaya idealno mjesto za posjetiti od jutra do mraka – od kave i kolača koje posebno za Izakayju priprema slastičarnica Meet Mia do obroka nakon treninga, preko opuštenog ili pak poslovnog ručka i druženja
poslije posla, pa sve do večere uz veliki izbor jela spravljenih od svježih namirnica vrhunske kvalitete i impresivnu ponudu bezalkoholnih i alkoholnih pića.

Dobro poznata (ali i nova) jela u opuštenoj atmosferi

U Izakayi vas očekuje dobro poznati sushi, poke i donburi zdjele, buns i mnoga druga kreativna jela zajedno s Timeovim timom kuhara i konobara.

Predivan interijer kojim dominiraju zemljane boje, staklene površine japanski murali na zidovima, uz vješto postavljenu rasvjetu i biljke, polu-otvorenu kuhinju i izvrstan raspored sjedenja, potpisuje arhitekt Tvrtko Topić.

Izakaya je mjesto na kojem ćete se uvijek osjećati opušteno kao kod
kuće i na koje ćete se uvijek rado vraćati, o kojoj god prilici bilo riječ. Osim na adresi Selska cesta 90, Izakayu nađite i na Facebooku i Instagramu.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori