Jedan domaći Instagram profil koji će vas potaknuti na razmišljanje o recikliranju i zaštiti prirode

Jedan domaći Instagram profil koji će vas potaknuti na razmišljanje o recikliranju i zaštiti prirode

u našoj prirodi

U moru različitih Instagram profila prije nekoliko dana pojavio se profil koji je zapeo za oko mnogih korisnika. Riječ je o profilu pod nazivom ‘unasojprirodi’ koji svojim objavama informira korisnike o ekološkim pitanjima i osvještava javnost po pitanju recikliranja, ponovnog korištenja sirovina, zaštite prirode i živih bića i sl. Objave su potaknule komentare, a svakim danom sve ih je više.

„Jeste li znali? Zbog činjenice da ljudi ne recikliraju onoliko koliko bi trebali, prašume će nestajati brzinom oko 40 hektara u minuti.“ ili „Plastične vrećice bačene u oceane ubiju više od milijun morskih bića godišnje.“ samo su neke od objava kojim ovaj Instagram profil želi potaknuti komentare drugih korisnika.

„Naši roditelji i starije generacije prije nas puno su više reciklirali jer su stvarali a mi danas kupujemo gotov proizvod pun plastike i sintetike“, „Neki ljudi, gradovi premalo recikliraju“, komentari su ispod jedne od objava.

Na profilu je zagonetno najavljeno uskoro otkrivanje o čemu je riječ, a kada ćemo doznati tko se krije iza profila ‘unasojprirodi’ ostaje da vidimo.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori