Twin Peaks čokolada s neobičnim twistom

Twin Peaks čokolada s neobičnim twistom

 

 

twin peaks čokolada cover

Toblerone

Toblerone je definitivno jedna od najpoznatijih čokoladi na svijetu te ne čudi velika reakcija koju je uzrokovala diljem svijeta kada se počela proizvoditi u izmijenjenom obliku s jednim čokoladnim ‘planinskim vrhom ‘ manje i većim razmakom između.

Twin Peaks čokolada

No, sada na red dolazi još jedna interpretacija ovih čokoladnih planinskih vrhova – i to u obliku najpoznatijih filmskih planinskih vrhova, onih iz Twin Peaksa. Treća sezona serije se upravo emitira i uživa veliku popularnost, koja će, vjerujemo trajati do kraja, do 18. nastavka. Prigodno s hypeom koji je serija izazvala stigle su vijesti iz jednog od najpoznatijih maloprodajnih lanaca u Britaniji – Poundlandu. Brend Mondelez International, koji je također vlasnik kultnog slatkiša Cadbury, zaslužan je za tu nepopularnu odluku smanjenja čokoladnih vrhova. Poundland je odlučio odgovoriti na njihov potez s kopijom kultne čokoladice i nazvavši ju Twin Peaks. Zapravo se radi o varijaciji Toblerone čokoladi, no bez ovih nesretnih razmaka i s čak dva vrha, umjesto jednim. Prigodno će se zvati Twin Peaks i koštat će £1.

twin peks čokolada

Poundland je kreirao čokoladicu u pravo vrijeme. No, istaknuli su da su bili inspirirani s lokalnom planinom Wrekin Hill u Shropshireu i da će biti domaće proizvodnje. Svejedno, neodoljiva je pomisao da ipak ima veze s kultnom serijom, posebno što je vijest došla sada, u vrijeme velikog povratka Twin Peaksa.

Foto: poundland.co.uk

 

 

 

 

 

Učitati još
Zatvori