Evo gdje u Zagrebu možete tulumariti za Noć vještica
Evo gdje u Zagrebu možete tulumariti za Noć vještica

Evo gdje u Zagrebu možete
tulumariti za Noć vještica

Zahvaljujući Noći vještica ove godine tulumarimo i ponedjeljkom. Za one koji su spremni na spooky Halloween zabavu otkrivamo neke od najzanimljivijih programa koje ih 31. listopada očekuju u zagrebačkim klubovima.

PS: Ako biste Noć vještica radije proveli kod kuće i priredili filmsku večer, donosimo popis novih naslova horor filmova koji će sigurno pridonijeti kreiranju zastrašujuće atmosfere.

Tvornica Strave

Točno u 22:02 nevini gosti lagano pristižu u izopačeni bar gdje opasnost vreba iza svakog ugla, a uglova je puno… Bar kojeg se (ne)morate pribojavati je zapravo klub Katran, a ondje vas strašna zabava očekuje na četiri fantastično uređena plesna podija. Više o njoj možete doznati ovdje.

noć vještica

Stranger Things

Godina je 1984. i serija misterioznih te neobjašnjivih slučajeva se dešava u Zagrebu. Otvaramo vrata UPSIDE DOWN svijeta i pozivamo vas da hrabro krenete s nama na Halloween tulum! Riječi su kojima je najavljen RNB Confusion Stranger Things Halloween party koji vas u ponedjeljak očekuje u klubu MINT. Više o njemu možete doznati ovdje.

Štaš bit za Halloween?

Pitanje je ovo koje nam postavlja ekipa iz Tvornice kulture, a ujedno i naziv njihovog dugogodišnjeg programa za Noć vještica. U ponedjeljak vas ondje očekuju dva podija – treš i trep floor, a detalji o njima dostupni su ovdje.

noć vještica

Halloween – Vječni Trash Hitovi

Ako je vjerovati organizatorima, u klubu History vas očekuje malo spooky ugođaja pomiješanog s veseljem i litrama opojne krvi te najpoznatijim trash hitovima. Detalji su dostupni ovdje.

noć vještica

Halloween Masquerade

Kada je svijet umotan u san i mjesec jedri visoko, ako zavirite iza zastora vidjet ćete vještice kako jašu… istaknula je ekipa iz kluba DEPO u najavi svog programa za Noć vještica. Program Halloween Masquerade starta u 23 sata, a više informacija što vas ondje očekuje možete pronaći ovdje.

noć vještica

Halloween u Tuškancu

Ako vam nije do klasičnog izlaska, možete se odlučiti i na filmsku večer u Kinu Tuškanac. Ondje vas očekuje projekcije dvaju filmova. U 19 sati starta Neka uđe onaj pravi, dok posjetitelje u 21 sat čeka kultni Ezgorcist. Detalji programa dostupni su ovdje.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori