Donosimo 6 novih strašnih filmova za sve ljubitelje hororaca
Donosimo 6 novih strašnih filmova za sve ljubitelje hororaca

Donosimo 6 novih strašnih filmova za
sve ljubitelje hororaca

Tjedni netom prije Noći vještica zasigurno su omiljeno razdoblje ljubitelja hororaca. Naime, upravo u njemu brojni novi horor naslovi stižu u kina i na streaming servise. Iznimka nije ni ova godina, a mi smo istaknuli šest novih filmskih naslova. Među njima su nova verzija poznatog horor klasika, kao i posljednji nastavak megauspješne slasher franšize. 

Filmovi koje možete gledati u kinu

horor

Đavolji pljen

Katolička se crkva bori protiv globalnog porasta opsjednutosti demonima otvaranjem škole za obuku svećenika koji će provoditi obrede egzorcizma. Na ovom duhovnom bojnom polju pojavljuje se neobičan ratnik: mlada redovnica, sestra Ann. Iako je časnim sestrama zabranjeno izvoditi egzorcizme, profesor prepoznaje njezinu nadarenost i pristaje je trenirati. Tijekom tih mučnih susreta, sestra Ann suočava se licem u lice s demonskom silom koja napada ustanovu u kojoj radi i ima tajanstvene veze s njezinom prošlošću.

horor

Terrifier 2

Pred vama je film koji sadrži scene grafičkog nasilja i brutalne prikaze horora te se ne preporuča osobama slabog srca, koje su sklone vrtoglavici i/ili su slabog želuca. Za one koji odluče nastaviti, upozoreni ste… Serijski ubojica, jezivi klaun Art vraća se točno na Noć vještica. Vođen demonskim priviđenjem, Art ovog puta cilja tinejdžericu i njezinog mlađeg brata…

horor

Noć vještica: Kraj

Saga o Michaelu Myersu i Laurie Strode dolazi do zastrašujućeg vrhunca. Stigao nam je posljednji nastavak franšize Noć vještica. Jedanaesti po redu, film redatelja Davida Gordona Greena na velika platna donosi kulminaciju priče o maskiranoj uhodi. Prvi nastavak se smatra kultnim klasikom horor žanra, a vjerujemo kako će ljubitelji istoga uživati i u ovome.

Filmovi koje možete gledati na Netflixu

horor

Texas Chainsaw Massacre

Deveti dio franšize, Netflixova verzija Teksaškog masakra motornom pilom odvija se 50 godina nakon Leatherfaceovog ubojitog pohoda 1973. godine. Prema najavi, nova verzija ovog poznatog klasika je upravo ono što bi očekivali od slashera – krv, strah i zebnja u izobilju.

horor

Choose or Die

Kad srednjoškolka Kaya otkrije staru računalnu igricu iz 80-ih koja dolazi s novčanom nagradom od 100.000 dolara, njezina znatiželja i obiteljska potreba za novcem natjeraju ju da je isproba. No, ono što je očekuje je pravi horor i pokušaj preživljavanja. Riječ je o filmu koji predstavlja izvrstan casual sat za ljubitelje horora i početnike u pristupu ovom žanru.

horor

Day Shift

Premisa je sljedeća: Vrijedni tata koji se brine za svoju kćer koristi dosadan posao čišćenja bazena kao paravan za svoj pravi posao: lov i ubijanje vampira. U suštini je riječ o akcijskom trileru s elementima fantastike. Film možda nije primio vrhunske kritike, ali bi mogao biti dobra razbibriga za sve ljubitelje ovog žanra.

Učitati još
Zatvori