Treće izdanje vinskog festivala Dubrovnik Festiwine

Treće izdanje vinskog festivala
Dubrovnik Festiwine

festiwine2

Treći vinski festival ‘Dubrovnik FestiWine’ održat će se u razdoblju 25. travnja do 1. svibnja 2016. godine u Dubrovniku, a u sklopu njega brojni zaljubljenici u vino imat će priliku upoznati naša najbolja vina na jednom mjestu, sudjelovati u vinskim radionicama i vinokušnjama te družiti se s priznatim vinarima.

Međunarodni ocjenjivački žiri, sastavljen od renomiranih vinskih stručnjaka, enologa, novinara, sommeliera i bloggera koji u Dubrovnik dolaze sa svih strana svijeta, birat će najbolja vina Dubrovačko-neretvanske županije. Ujedno, u Malom Stonu, u sklopu jedinstvenog događaja ‘Blind date: In love with Ston oyster’, ocjenjivački sud, mediji i prijatelji Festivala, ocjenjivat će dvadesetak bijelih i rose vina te izabrati one koje najbolje ‘ljubi’ nadaleko poznatu poslasticu, stonsku kamenicu.

festiwine1

Posljednjeg tjedna u travnju, na samom početku turističke sezone, festival je događaj s kojim živi cijeli Grad, a hoteli, restorani i ugostiteljski objekti kreiraju posebne ‘FestiWine friendly’ ponude, sastavljene od vrhunskih vina i biranih delicija mediteranske kuhinje. Svi posjetitelji festivala su pozvani da u sklopu ‘Dubrovačke vinske setemane’ posjete brojne restorane, hotele i cafe barove, te kušaju vrhunska regionalna vina koja se izvrsno sljubljuju s finim delicijama dubrovačkog kraja, po posebnim FestiWine cijenama.

Što će se još na festivalu događati provjerite na službenim i Facebook stranicama Dubrovnik Festiwine.

Preporuka

Zatvori