Tko će osvojiti prvu Enter People Awards?

Tko će osvojiti prvu Enter People Awards?

Enter People Awards 2

Danas, 12. ožujka, u 21 sat održat će se svečana ceremonija proglašenja nagrada Enter People Awards u Kaptol Boutique Cinema Wow Baru koja će okupiti sva poznata Enter lica. U finalu se nalazi deset poznatih imena, a na osnovi glasova slušatelja nagradit će se najuspješniji od njih.

Finalisti za Enter People Awards

Osoba koja je skupila najviše glasova je mladi youtuber i vlogger Davor Gerbus, dok mu je odmah iza leđa Petra Škoda Štrok, blogerica i vlasnica branda StreetBox. Na trećem mjestu našao se Marin Čveljo, vatrogasac koji je cijelo ljeto proveo volontirajući na garištima diljem Hrvatske. Među top 10 se smjestila i Jelena Žnidarić svima poznatija kao Zsa Zsa koja je svojim predivnim glasom zauzela četvrto mjesto. U zlatnoj sredini je Matej Matijević, video producent koji je između ostalog bio zadužen i za aftermovie video uratke Fedde Le Granda. Slijedi Sementa Rajhard, mlada pjevačica i glumica, a za petama joj je najuspješnija kuglačica Hrvatske s preko 80 medalja, Mirna Bosak.

Na kraju liste od top 10 nalaze se i Antonia Šimurina, plesačica i koreografkinja koja je svoje znanje stekla u New Yorku, Londonu i L.A.-u, gdje joj je mentor bila službena koreografkinja Beyonce. Deveto je mjesto zauzela mlada hrvatska atletičarka Matea Parlov, a kroz cilj je u fotofinišu prošla Mirjana Šarčević, vlasnica branda Cupcakes & Fairy Tales.

Davor Gerbus

Davor Gerbus

Antonia Šimurina

Antonia Šimurina

Matej Matijević

Matej Matijević

Foto: Enter Zagreb

Učitati još
Zatvori