Tri velike novosti restorana Time

Tri velike novosti restorana Time

time-restoran-4

Otkako su ga u svoje ruke uzeli Davor Bienenfeld i Matej Đorđević, restoran Time u Petrinjskoj 7 slovi kao jedan od najboljih u gradu i uvjerljivo je među omiljenijim mjestima okupljanja u svako doba dana (ugostili smo ga i mi u rubrici Priča o uspjehu). Odlična je vijest za sve ljubitelje njihovog repertoara da će, počevši od ovog proljeća, sve svoje goste razveseliti s čak tri nove lokacije s novom ponudom.

time-restoran-10

Naime, trenutačno pripremaju otvaranje jednog street food restorana u neposrednoj blizini samog Timea gdje će glavnu riječ voditi chef Vid Nikolić i fokusirati se na najbolje i najzanimljivije od azijske street ponude, čega u Zagrebu definitivno nedostaje.

Osim toga, u planu je i otvaranje dvije slastičarnice kroz 2017. godinu. Slastice tradicionalne hrvatske recepture prema viđenju mladog slastičara Roberta Hromalića prvo će se posluživati u novom restoranu, a zatim će dobiti i svoje samostalne prostore u Teslinoj te na posljetku u Petrovoj ulici. Sudeći po viziji i strasti koje implementiraju u Time, uspjeh zasigurno neće izostati ni na novim lokacijama.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori