Theo & Cato: dva pozera s kojima je kod kuće uvijek zabavno

@theobonaparte

Možda ste ih već zapazili i zapratili na društvenim mrežama. Dva preslatka frenchieja, Theo i Cato, na svom Instagram profilu @theobonaparte imaju pravi ‘show’, a iza cijele ideje naravno stoje razigrani vlasnici. Pomno odabrane fotke prikazuju prizore iz svakodnevnog života, no ipak kroz jedan filter. Naime, psići očigledno vole pozirati i dobro zabavljaju sve prisutne no situacije u kojima se nalaze namještene su baš kao za snimanje. Čini se kako im to nimalo ne smeta jer Theo i Cato s guštom odrađuju sve što im se predloži. Dnevnu dozu humora s nestašnim ljubimcima donosimo kroz šaljive slike.

Theo & Cato

@theobonaparte

Slavni par na društvenoj mreži već ima više od 300 tisuća pratitelja. Kako brojna publika ne bi bila razočarana, stalno smišljaju novi sadržaj i svakodnevno nasmijavaju brojna lica. Jedan od highlighta njihovog poziranja, a čini se i njima najdraža scena jest kada ih vlasnica ‘smota’ u dekicu.

Kućni ljubimci bez sumnje unose veliku radost u dom. Posebno će se složiti oni koji žive solo, jer veselo mahanje repićem u trenutku rastjera osjećaj samoće i praznog stana. A sada zamislite takva dva! Za razliku od ostalih petfluencera koji strpljivo poziraju s raznim rekvizitima za namještenu fotku, dva frenchieja, Theo i Cato totalno su opuštena pa kameru gotovo i ne doživljavaju. S obzirom na to da su u novi dom stigli skupa još kao štenad, dvojac se izvrsno slaže, a koliko su nerazdvojni dokazuju i prizori u nastavku.

@theobonaparte
@theobonaparte
@theobonaparte
@theobonaparte
@theobonaparte
@theobonaparte
@theobonaparte

Foto: Instagram (@theobonaparte)

0