Stranica koja na jednom mjestu okuplja sve trendi modne dodatke

Stranica koja na jednom mjestu okuplja
sve trendi modne dodatke

A post shared by Thedit Guide (@theditguide) on

Nakon što dostignu određen broj followera i steknu određeni status u poretku društvenih mreža, brojni blogeri uz svoje glavne kanale započinju različite projekte i dodatno šire svoje poslovno carstvo. Često su to make up linije, suradnje s drugim brendovima na capsule kolekcijama i slično, a danas vas upoznajemo s jednom stranicom koja na jednom mjestu okuplja trendi modne dodatke – nakit, sunčane naočale i maskice za mobitele koji su odavno postali još jedno sredstvo kojim izražavamo svoj stil.

Thedit Guide

Thedit Guide je pokrenula Roos-Anne van Dorsten, poznatija i kao @moderosaofficial, jedna od najvećih nizozemskih modnih blogerica. S više od 200 tisuća followera, Thedit Guide je pokrenula s mišljom kako da obožavatelje pusti u svoj svijet te prvo lansirala seriju filtera, takozvane presets, koje mogu kupiti kako bi dobili isti ton fotografija kao i ona na svom Instagramu.

Zatim je krenula korak dalje i predstavila maskice za mobitel, modni dodatak koji svatko od nas uvijek ima sa sobom. U novoj kolekciji prevladavaju pastelne nijanse, fora ilustracije i natpisi poput “No Drama Please” i “Call Me On My Shell Phone”, a dostupni su za iPhone modele od 6 naviše.

A post shared by Thedit Guide (@theditguide) on

No, stylish fotku čine još neke stvari, a među njima svakako sunčane naočale i nakit. Tako Thedit u svojoj ponudi ima sve aktualne modele mačkastih sunčanih naočala te upečatljivi nakit, konkretno lančiće s privjescima i voluminozne naušnice u retro stilu. I što je najbolje – stranica dostavlja u Hrvatsku tako da sve trendi modne dodatke možete naručiti odmah na www.theditguide.com.

A post shared by Thedit Guide (@theditguide) on

A post shared by Thedit Guide (@theditguide) on

Foto: Instagram Thedit Guide

Učitati još
Zatvori