Tetovaže ljubimaca su ideja koja će vas uvijek raznježiti

Tetovaže ljubimaca su ideja koja će
vas uvijek raznježiti

Zasigurno ste se barem jednom u životu poigravali s idejom tetovaže te razmišljali što bi bilo kad bi bilo, odnosno koji bi motiv bio savršen baš za vas. Odabir zaista nije lak, tražite nešto značajno, nešto smisleno, nešto što nikad nećete požaliti i upravo je trenutak kad taj motiv “sjedne” uglavnom i trenutak kada ćete otići u salon i naručiti se za vašu prvu tetovažu.

Svatko inspiraciju crpi iz svojeg izvora, mnogi će odabrati figurativnu tetovažu koja znači nešto samo njima, a drugi će pak biti doslovni u svojim citatima ili portretnim fotografijama. I dok zaista jedan dio vremena treba posvetiti mogućnosti da ćete jednom požaliti motiv koji ste odabrali, u jednom smo slučaju prilično sigurni da će vas usrećivati zauvijek. Pod uvjetom da je tetovaža besprijekorno izvedena, naravno.

Tetovaže ljubimaca za pamćenje

Radi se o tetovažama kućnih ljubimaca na koje se mnogi odlučuju nakon smrti svojeg najboljeg četveronožnog prijatelja, no i za života nije rijetkost odabrati baš ilustraciju životinje koja vas usrećuje na toliko razina. Pretražujući, najčešće smo nailazili na tetovaže pasa, mačaka i zečeva, figurativnih ili vrlo realističnih, inspiriranih najdražim pozama po kojima ih njihovi vlasnici pamte.

Od minijaturnih izvedenih kroz linije do velikih šarolikih primjera, zaista se može pronaći ideja za svačiji izričaj. Nama se posebno sviđaju malene tetovaže pa smo u tom stilu izdvojili nekoliko primjera u nastavku…

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori