Sve što nam treba za savršeno uređen dom

Sve što nam treba za savršeno uređen dom

Kada se selimo u novi dom ili preuređujemo već postojeći, želimo da sve bude savršeno. Pri tom pazimo na svaki detalj uređenja, svatko prema svojim preferencijama i ukusu, te gledamo kako će se sve spojiti u jednu idealnu sliku. U brojnim etapama uređenja suočeni smo s najrazličitijim izborima, od velikih zahvata kao što je pitanje hoćemo li zadržati raspored soba kako je prvobitno zamišljen, kako odabrati novi parket i pločice, do manjih estetskih zahvata gdje biramo kakvu ćemo rasvjetu imati, kako će izgledati kuhinja ili kupaonica.

Ako krećemo s renovacijom iz samih početaka, na neke stvari treba odmah obratiti pozornost jer će kasnije biti puno teže prilagoditi ih ostatku doma, ne samo funkcionalno, već i vizualno. Treba razmišljati unaprijed i cjelovito te ključne elemente, kao što su primjerice grijaća tijela ili klimatizacijski uređaji, odmah dizajnom uklopiti u izgled sobe.

Dom iz snova

Na tržištu danas postoje najrazličitiji klima uređaji, no samo će neki vašu pažnju uspjeti privući svojim dizajnom, kao i performansama. Iznimno je važno da se klimatizacijski uređaj svojim izgledom uklopi u ostatak interijera, da bude elegantan, neprimjetan, a savršeno funkcionalan uređaj bez kojeg, pogotovo ljeti, nećemo nikako moći. Sada je pravi trenutak za odabir nove klime putem aktualne Daikin akcije za multi-split klimatizacijske sustave uz koju su vam na raspolaganju diskretna i moćna vanjska jedinica te modeli Emura i Perfera. Daikin klime Emura i Perfera donose nagrađivan dizajn uz vrhunsku tehnologiju koji može učiniti čuda za vaš interijer i osjećaj komfora tijekom cijele godine. Oba uređaja će odgovoriti na izazove vrelog ljeta i hladne zime, a filteri s aktivnim srebrom osiguravaju savršeno čist zrak u vašem domu.

S odličnom ponudom poput ove možete na vrijeme krenuti s uređivanjem svojih domova ili renovacijom apartmana te spremni dočekati ljetnu sezonu kada će nam klime i najviše trebati.

Daikin Emura i Perfera

Daikin Emura i Perfera

Kada se sve složi na svoje mjesto, preostaje nam onaj najslađi zadatak. Jednom kad znamo koji namještaj dolazi na koje mjesto, imamo sve što nam treba za lagodan život, možemo se posvetiti stvarima koje nisu esencijalne, ali svejedno svakodnevicu čine ljepšom. Tu je primjerice home assistant uređaj koji može odgovoriti na sva pitanja, puštati glazbu po želji, krojiti raspored i slično. Kuhinjski robot je svačiji san u kuhinji jer komplicirana jela čini toliko jednostavnijima, a pametna rasvjeta, recimo, može biti i vaša nježna budilica. Mini projektor će na zid projicirati sadržaj na želji u slučaju kada je TV zauzet gledanjem nekog drugog programa, dok za to vrijeme pametni usisavač može za vas raditi mrski kućanski posao.

Odaberite svoje favorite i učinite dom svojom najdražom oazom.

Google Home Assistant

Russell Hobbs Desire multipraktik

Pametna rasvjeta Lumie Light

Mini projektor Philips PicoPix

Pametni usisavač iRobot Roomba

Foto: Unsplash, Philips, Russell Hobbs, Google Home, iRobot, Lumie Light

Učitati još
Zatvori