Karaoke on the go! uz Samsung: Najbolja zabava uvijek i svugdje

Karaoke on the go! uz Samsung: Najbolja
zabava uvijek i svugdje

Kada ste s pravom ekipom, znate da vam je zabava uvijek zagarantirana bez obzira na lokaciju, a niti jedno takvo druženje ne prolazi bez dobre glazbe, slanih i slatkih grickalica kao ni bez omiljenog pića.  Kao odličan izvor zabave na tulumu su i popularne karaoke s kojima se obično kreiraju mali privatni koncerti ili improvizirana “The Voice“ natjecanja – neovisno o tome jesu li u ekipi pravi profesionalci ili potpuni amateri za pjevanje. Uz kombinaciju Samsung Galaxy S21 FE 5G pametnog telefona i The Freestyle projektora imate sve što vam je potrebno za stvaranje nezaboravnog tuluma – od simpatičnog partnera za karaoke, pametnog zvučnika, svjetlosnih efekata do kreiranja uspomena s najdražima.  

Samsung The Freestyle projektor

Karaoke u pokretu 

Svako druženje krene s nekom laganom playlistom za zagrijavanje nakon čega slijedi glazbeni spektakl gdje se iz sveg glasa pjevaju popularni hitovi. Pametni telefon i bluetooth zvučnik su sasvim dovoljni za to, ali obično u nekom trenutku dođe i ideja za karaokama čija realizacija često nije jednostavna, međutim uz The Freestyle prenosivi projektor priprema karaoka je prava sitnica. Ovaj simpatični projektor teži svega 830 grama pa ga možete ponijeti gdje god poželite – od vašeg dnevnog boravka, kuhinje, vanjske terase ili na putovanje s prijateljima – što znači da karaoke doslovno nosite na dlanu. Kompatibilan je i s eksternim baterijama tako da vam nedostatak utičnica neće prekinuti karaoke ili privatni koncert s ekipom, a osim toga prema osobnim željama postaje projektor, zvučnik ili ambijentalno osvjetljenje. Galaxy S21 FE 5G lako se u svega par dodira na zaslonu povezuje s projektorom, a uz aplikacije poput StarMaker ili Smule garantira najjednostavniju organizaciju karaoka i veliku dozu zabave!  

Vizualni spektakl  

Nakon što su vas umorile karaoke i vrijeme je za odmoriti glasnice, The Freestyle i Galaxy S21 FE 5G pametni telefon osiguravaju da unatoč tome zabava i dalje traje. Galaxy S21 FE 5G ima izrazito moćnu bateriju kapaciteta 4500 mAh i super brzo punjenje od 25 W, dok The Freestyle projektor sadrži ambijentalni način rada gdje preuzima ulogu pametnog zvučnika koji analizira glazbu te prema njoj projicira vizualne efekte po prostoriji poput disco kugle. Tu je i specifično postolje za rotaciju do 180 stupnjeva zahvaljujući kojem ćete namjestiti prikazivanje svjetlosnog spektakla na mjesto po želji – od zidova, poda i stropa. Ako netko u ekipi ima rođendan onda možete pripremiti vatromet iznenađenja na zidu iza slavljenika uz prigodnu rođendansku pjesmu i tortu! 

Uhvatite najljepše trenutke 

Niti jedno druženje pa tako ni ono uz karaoke ne prolazi bez fotografiranja i snimanja videa, a sve kako bi uokvirili vesele trenutke sa svojim prijateljima. Galaxy S21 FE 5G donosi najbolje značajke kamere i unaprijeđeni Night Mode za odlične noćne fotografije, a ako ste kreativac u duši s The Freestyle projektorom možete napraviti atraktivnu pozadinu kako bi svojim slikama dodali onaj poseban efekt. Primjerice, ako za pozadinu postavite zvjezdanu galaksiju dobit ćete super fotografiju sebe ili ekipe za koju vam nije bio potreban nikakav „photoshop“. Dodatno, pametni telefon ima prednju kameru od 32MP, a uz korištenje AI Face Restoration opcije iz prvog pokušaja imate najbolji selfie koji odmah možete podijeliti na svojim društvenim mrežama. I ono zadnje – grupno fotografiranje koje je uvijek izazovno jer se rijetko nađe slika na kojoj su svi dobro ispali. Super rješenje za to je spajanje Galaxy S21 FE 5G pametnog telefona na The Freestyle projektor pomoću zrcaljenja zaslona na veliku površinu pa se svi mogu savršeno namjestiti za zajedničku fotografiju bez potrebe za ponavljanjem!  

The Freestyle projektor od sada je dostupan za prednarudžbe u Hrvatskoj po cijeni od 7.499 HRK, a na poklon dobivate zaštitnu futrolu za The Freestyle i tablet Galaxy Tab A8 3+32 GB Wifi (do isteka zaliha). Dodatne informacije o prednaružbi možete pronaći na linku, dok više informacija o The Freestyle uređaju pronađite na ovdje

Samsung Galaxy S21 FE 5G dostupan je u bijeloj, lavanda i grafitnoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.999 HRK, a sve ključne značajke o Galaxy S21 FE 5G pametnom telefonu istražite na samsung.com.    

Foto: PR

Učitati još
Zatvori