Trendovi u uređenju interijera u kojima glavnu riječ vodi – televizor

Trendovi u uređenju interijera u kojima
glavnu riječ vodi – televizor

Samsung The Frame

Naš dom je posebno mjesto u našem srcu koje vežemo za uspomene i najljepše trenutke s najmilijima. Razni mali svakodnevni trenuci su također dragocjenosti našeg doma. Za neke je to jutarnja kava, a za neke „ispružanje“ na kauču nakon napornog dana. Upravo zato želimo ambijent u svom domu učiniti savršenim, a ovi osvježavajući trendovi će vam pomoći u tome bez obzira na to volite li klasičan ili moderan pristup.

Estetska besprijekornost

Tajna savršenog korištenja svih potencijala prostora leži u izreci manje je više. Čini se da smo generacijski naslijedili naviku zauzimanja prostora namještajem na kojem držimo televizor. A što ako TV svojim postoljem može osloboditi taj prostor i istovremeno unaprijediti estetske standarde? Odgovor je elegantni Samsung The Serif koji svojim odvojivim postoljem nudi potpunu mobilnost i prilagodbu svakom prostoru. The Serif ne samo da oslobađa prostor,  nego  ga istovremeno i obogaćuje svojom profinjenošću. Osim toga, progresivnim dizajnom, djelom renomiranih francuskih dizajnera,  u vaš interijer unosi dašak umjetnosti i moderne tehnologije, a uklapa se u svaki tip dizajna.

Samsung The Serif

Melem za oči i dušu

Dolazak prirode u vaš dom uvijek počinje s dnevnim svjetlom koje unutrašnjost čini prostranijom te izražava živost boja na površinama vašeg namještaja, zidova, i podova. Prirodnosti interijera doprinose i dekoracije u ostalim prirodnim bojama kao što su zemljani tonovi. Razne nijanse prirodnih boja najbolje dolaze do izražaja u materijalima poput drveta, cigle ili kamena koji savršeno pristaju uz oba tipa dizajna. Prozračnosti pridonose i biljke čije zelenilo, prema urbanoj legendi, također odmara i oči.

Umjetnost na zidu

Dodirna točka klasičnog i modernog dizajna je značaj zidova koji su postali umjetnička paleta na kojoj imate potpunu slobodu vizualnog obogaćivanja. Nekoć su glavna dekoracija bogatog zida bile slike i fotografije, a danas bez daha ostavlja zid s elegantnim televizorom. Samsung The Frame je savršeno djelo suvremene umjetnosti koje najinovativnijom tehnologijom prati modernu estetiku i  besprijekorno nadopunjuje svaki interijer. Širokim izborom fotografija iz jedinstvene Art trgovine u svoj dom možete unijeti osvježavajuće plavetnilo Mediterana ili zanosno crvenilo polja tulipana.  

Samsung The Frame

Spoj dizajna i tehnologije

Ako često radite od doma, ne ograničavajte se konvencionalnošću. Imate apsolutno svu slobodu i pravo staviti komfor na prvo mjesto. Međutim, ako vaši klijenti ili partneri često posjećuju vaš kućni ured, zadivite ih sofisticiranim spojem dizajna i tehnologije novog Samsung The Sero televizora koji vam svojom opcijom okretanja u okomiti položaj omogućuje da svaki sadržaj vidite iz najboljeg kuta. Zrcaljenje svih digitalnih sadržaja poput raznih prezentacija, dokumenata ili aplikacija dovedeno je do savršenstva, a osim toga The Sero definitivno predstavlja izvrsno vizualno rješenje za moderan poslovni prostor.

Samsung The Sero

Foto: PR

Učitati još
Zatvori