Samsung Galaxy Note9 donosi nevjerojatni terabajt memorije

Svakoga dana u svijetu se na društvenim mrežama Facebook i Instagram objavi više od 350 milijuna fotografija. U današnje vrijeme mijenjaju se načini komunikacije, a upravo su fotografije te video sadržaji sve prisutniji pa stoga ne čudi kako i sami želimo uhvatiti čarobne trenutke te stvoriti najljepše uspomene kako bismo ih podijelili sa svojim prijateljima. Upravo su naši pametni telefoni alat kojim želimo uhvatiti svaki trenutak te su albumi koji čuvaju naše najvrjednije uspomene koje su nam u svakom trenutku dostupne. No što učiniti kada nemamo više prostora na našem mobitelu? Koju dragu uspomenu obrisati kako bi nova ostala zabilježena?

Prepustite brigu o memoriji drugima

Uz Samsung Galaxy Note9 više nikad nećete morati brinuti o tome imate li dovoljno memorije, kao ni brinuti o pohrani fotografija, videa ili drugih sadržaja koji će vam uvijek biti na dohvat ruke. Novi Samsung uređaj iz prestižne Note serije još je jednom pomaknuo granice, a svim korisnicima dostupan je u dvije inačice – s kapacitetom interne memorije od 128 GB ili 512 GB. No za one najzahtjevnije Note9 pripremio je i posebnu mogućnošću umetanja microSD kartice, kojom možete imati čak terabajt memorije.

Što to zapravo znači?

Umjesto otprilike 550 video uradaka koje inače možete pohraniti unutar 128 GB ili primjerice preko 2000 videa u postojećoj internoj memoriji od 512 GB, uz terabajt memorije otvara se mogućnost za pohranom duplo većeg broja. Uz najizdržljiviju bateriju do sada, koja će osigurati nesmetano uživanje u svim funkcijama pa čak i onima koji su veliku zaljubljenici u igrice, Samsung Galaxy Note9 tako je osigurao svim korisnicima bezbrižno arhiviranje svih dokumenata, aplikacija te fotografija i video materijala.

Kako to najbolje dočarati?

Zamislite samo da uz terabajt memorije imate mogućnost čuvanja gotovo 200 tisuća fotografija. Gotov pa nezamislivo. Upravo zbog toga Note serija oduvijek je bila sinonim za premium tehnologiju i inovacije koje definiraju industriju. Od svoje prve inačice do posljednjeg nasljednika svojim inovativnim rješenjima i opcijama koje donosi korisnicima mijenjana je povijest ove industrije, a Galaxy Note9 samo je nastavio tu tradiciju.

Foto: Promo

0