Poznati Hrvati isprobali su nove preklopne telefone koji nas vraćaju u 2000-te

Na jučerašnjem eventu tvrtke Samsung, koji se održao na Europskom trgu, okupilo se puno poznatih lica koji su imali priliku otkriti sve tajne novih Samsung pametnih telefona i saznati koje će to inovacije njihov sadržaj na društvenim mrežama učiniti još boljim.

Novi Samsung preklopni telefoni stigli su u Hrvatsku

Iako je tek nedavno postala majka, Maja Šuput, uz sve obaveze koje ima sa sinom Bloomom, na predstavljanju novih preklopnih pametnih telefona imala je priliku uživati u svim prednostima koje donose ovi uređaji. Uz Maju, preklopni pametni telefon Galaxy Z Flip3 5G, koji stane u svaki džep, isprobale su i vizažistica Marina Mamić, vlasnica lifestyle portala Rita Rumora i dizajnerica Martina Čičko Karapetrić.

Ovaj telefon podsjeća nas na davne 2000-te godine, no zbog inovativne tehnologije i kada je preklopljen, s njim i dalje možete fotografirati, slušati muziku ili čitati poruke.

“Tehnologija koju donosimo u novim pametnim telefonima posljedica je dugotrajnog istraživanja i razvoja kvalitete koja dolazi sa svim komponentama i sa svime onim što nudimo na tržištu”, istaknuo je Pavle Zobundžija, direktor odjela mobilnih komunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Isto tako, poznati su se upoznali i s Galaxy Z Fold3 5G, preklopnim pametnim telefonom uz koji mogu uživati u svom najdražem sadržaju zbog velikog zaslona, a kamera je skrivena ispod zaslona kako bi bez ometanja mogli koristiti mobitel i iskoristiti sve prednosti koje on nudi. Uz sve to, na Galaxy Z Fold3 pametnom telefonu mogu se istovremeno listati i uređivati fotografije, što je trenutno ključna stavka svakog influencera.

Foto: PR

0