PlayStation 5 uskoro dostupan i u sivom maskirnom izdanju
PlayStation 5 uskoro dostupan i u sivom maskirnom izdanju

PlayStation 5 uskoro dostupan i u
sivom maskirnom izdanju

Pripremajući se za jesensku sezonu, PlayStation se odlučio za maskirni uzorak kako bi unio svježiji i suvremeniji izgled.

Uz prethodno objavljenu liniju boja inspiriranu galaksijom, uskoro stiže i Gray Camouflage kolekcija. Kolekcija će sadržavati odgovarajući komplet dodatne opreme, uključujući bežični DualSense kontroler, zaštitnu masku za konzolu te bežične slušalice Pulse. Međutim svi proizvodi prodaju se zasebno.

Nadamo se da ćete uživati u novom dizajnu PlayStation 5 jer prigušeni sivo-maskirni dizajn daje svježiji i suvremeniji osjećaj kultnoj konzoli.

PS5 konzola i maskirni dodaci

U SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji i Luksemburgu određeni broj novih proizvoda bit će ekskluzivno dostupan u prednarudžbi od 15. rujna.

PS5 slušalice maskirne
SONY PS5 maskirni kontroler

Bežični kontroler DualSense sa sivo-maskirnim uzorkom bit će dostupan od 14. listopada, a u odabranim prodavaonicama od 28. listopada. Zaštitna maska za konzolu bit će također dostupna od 14. listopada, međutim ekskluzivno na odabranim lokacijama. S druge strane, bežične slušalice Pulse 3D lansirat će se u prosincu, iako točan datum još nije potvrđen.

Učitati još
Zatvori