Pinterest opcija koja će promijeniti online shopping

Pinterest opcija koja će
promijeniti online shopping

Pinterest

Pinterest

Omiljeni izvor inspiracije upravo je postao još bolji. Popularni Pinterest dosad je bio mjesto na koji će mnogi svratiti u potrazi za savjetima i idejama kako kombinirati posljednje trendove, organizirati i urediti dom, isprobati novi spoj okusa u kuhinju i najnovije vježbe. Iako oduvijek savršen za pretraživanje beskonačnog broja prijedloga i ideja u omiljenom nam vizualnom formatu, pronalazak savršenog outfita nerijetko nas je dovodio do pitanja gdje pronaći neki od komada unutar nje. Sve dosad, Pinterest u velikoj većini slučajeva nije nudio odgovor na to pitanje.

Prošli tjedan Pinterestu je dodana nova opcija naziva Shop the Look koja omiljenom pretraživaču predivnih stvari  donosi neočekivano unapređenje i zauvijek mijenja shopping, osobito onaj na virtualnim policama online dućana.

Pinterest

Nova opcija omogućuje vam da slikom na individualne predmete na fotografiji saznate gdje ih pronaći, a sljedeći klik dovoljan je kako bi taj predmet i kupili. Uz opciju kupovanja predmeta sa slike, nove edicija Pinterestu donosi mu i prikaza sličnih modela ako odabrani model nije u prodaji ili unutar vašeg budžeta.

Unutar opcije “Shop the Look” nalazi se jednako genijalna opcija “Lens”  koja cijelu stvar odvodi stepenicu dalje. Jedna slika cipela, naslonjača, torbe, vaze ili bilo kojeg drugog predmeta koju ste sami uslikali bit će sve što vam treba kako bi Pinterest pronašao isti ili najsličniji mogući predmet.

Ne sumnjamo da će ove opcije Pinterestu donijeti tisuće novih korisnika i još veću popularnost, a njegovim brojim korisnicima olakšati pronalazak predmeta iz Pinterest snova.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Pinterest

Učitati još
Zatvori