Najpametnija četkica za zube koju ćete imati

Najpametnija četkica za zube
koju ćete imati

Četkica za zube koja osvaja dizajnom

Nisu oči ogledalo duše već osmijeh. Iza osmijeha se ne možemo sakriti, dapače, on može o nama ispričati više nego što bismo katkad željeli. U svijetu ljepote bijeli zubi su nezaobilazni. S takvim zubima osjećamo se ljepše i imamo više samopouzdanja, otkrivaju našu ljepotu i pružaju čaroban osmijeh, koji nam podiže raspoloženje. Napredne performanse današnjih električnih četkica i njihova superiornost u čišćenju naslaga čine ih odličnim odabirom za sve one kojima su higijena i ljepota zuba visoko na ljestvici životnih prioriteta.

Uz sva tehnološka rješenja, Philips je pri stvaranju nove hit četkice mislio i na dizajn. Dosljedni svevremenskoj eleganciji, nova Philips Sonicare DiamondClean četkica za zube apsolutno će oduševiti svakog kome je uz funkcionalnost važan i dizajn. Kreirana u više boja prilagođena je svakom stilu pa stoga ne čudi sve veća popularnost ove sonične električne četkice.

Philips Sonicare DiamondClean

Sonična tehnologija predstavlja pravu revoluciju u oralnoj higijeni jer prilikom čišćenja zubi omogućuje stvaranje mikromjehurića ispunjenih vodom, zubnom pastom i slinom. Tekućina se prilikom procesa čišćenja zubi usmjerava duboko u međuzubni prostor i omogućuje temeljito čišćenje, za razliku od obične četkice koja taj prostor jednostavno ne može dosegnuti, bez obzira na to koliko temeljito četkali zube. Philips Sonicare DiamondClean dostiže čak 62 000 pokreta u minuti i samim time korisnicima pruža jedan poseban osjećaj – kao da ste prvi put uistinu oprali zube.

S čak pet načina rada osigurava za 2 nijanse bjelje zube već nakon tjedan dana korištenja te poboljšava zdravlje desni u samo 2 tjedna. Ova revolucionarna četkica za zube baš zato bit će posebno korisna pušačima, osobama koje konzumiraju velike količine kave, vina ili drugih napitaka odnosno hrane koja mijenja prirodnu boju zubi. 30 dana jamstva povrata novca dodatno idu u prilog ovoj četkici koja je promijenila svijet oralne higijene.

Odgovor na sve zahtjeve oralne higijene

U bijeloj, crnoj, ružičastoj, ljubičastoj i rose gold varijanti, Philips sonična četkica nudi odgovor na sve zahtjeve oralne higijene. Program clean tako u trajanju od 2 minute temeljito čisti zube, program white pak izbjeljuje zube u 2,5 minute, polish polira površinu zubi, gum care program rješava probleme s desnima, a sensitive posebnim radom pazi na osjetljive zube.

Najpametnija četkica za zube ima i druge vrlo korisne funkcije pa će osim mjerača vremena koji nakon 30 sekundi signalizira da morate promijeniti mjesto četkanja zubi, trendsetere posebno oduševiti staklena čaša za punjenje u koju se jednostavno stavi četkica.

Trend iskazivanja stila kroz odabir elektroničkih aparata prenio se i na odabir električnih četkica za zube pa tako žene i muškarci kroz odabir kvalitetne i napredne električne četkice šalju jasnu poruku o tome da ne prihvaćaju kompromise kad je riječ o higijeni, a odabirom Philips Sonicare DiamondClean četkice da paze na svaki detalj, i stilski i kada je zdravlje u pitanju.

Foto: Philips

Učitati još
Zatvori