Trikovi uz koje ćete zavoljeti jedan jako omraženi kućanski posao

Trikovi uz koje ćete zavoljeti jedan
jako omraženi kućanski posao

Kućanski poslovi uz sve privatne i poslovne obaveze mnogima su omražene aktivnosti koje često prebacuju na druge ukućane. Od pranja posuđa, usisavanja, organizacije ormara pa sve do peglanja… Jedna od njih pronašla se na listi najomraženijih i uključuje jedan vrlo zanimljiv predmet kojeg mnoge žene i muškarci u širokom luku zaobilaze. Možda već i možete naslutiti o čemu je riječ. Svako moderno kućanstvo posjeduje barem jedno glačalo, a koliko se ono često koristi ovisi o broju sustanara i, naravno, volji onoga tko je zadužen za peglanje.

Nakon duge zime i slojevitih toplih kombinacija, modno proljeće sa sobom je donijelo nove trendove, a na scenu su stupile lepršave duge haljine, svilene suknje i predimenzionirane košulje. Lagani materijali zamijenili su one deblje i iako nas to jako veseli, upravo su oni podložni gužvanju, a vidljivi nabori nikako nisu oku ugodna pojava. Sunčani i topli dani pozivaju nas da vrijeme provodimo na gradskim terasama, u prirodi i na vikend putovanjima. Tko bi stoga dragocjeno vrijeme želio provesti uz glačalo?

Više slobodnog vremena uz pametno glačalo

Proljeće je vrijeme kada pakiramo kofere i odlazimo na izlete, češće provodimo vrijeme u društvu, izlazimo, dotjerujemo se. Trendseterice već znaju da sa svim popratnim sadržajima dolaze i modne nedoumice. Kako se spakirati, a da ne zgužvamo odjeću? Kako svakodnevno držati odjeću urednom i ispeglanom uz sve druge dnevne obaveze? To dobro znaju i oni koji su zaposleni u velikim korporacijama gdje postoji službeni dress code, a on uključuje pencil suknje te košulje i hlače ‘na crtu’ koje uvijek moraju biti besprijekorno opeglane. Sve su to neka od brojnih pitanja zbog kojih razbijamo glavu na dnevnoj razini. Da je peglanje jedna od najmanje omiljenih kućanskih aktivnosti, dokazale su brojne ankete. Zato je dobro glačalo vaš glavni i jedini saveznik da u svojim nastojanjima besprijekornog imidža zaista i uspijete. No, kako izabrati ono pravo koje će savršeno odraditi svoj posao, a istovremeno biti jednostavno za korištenje?

Besprijekorni rezultati baš svaki put

Philips PerfectCare Elite Plus parno glačalo

Savršeno glačalo iz nove generacije pronašli smo u modelu parnog glačala Philips PerfectCare Elite Plus, a to su izvrsne vijesti za sve one koji se ne mogu natjerati na peglanje i uhvatiti u koštac s hrpom rublja koje već danima stoji u kutku doma. Naime, ovo je glačalo iznimno lagano pa olakšava peglanje velikih količina rublja te ima najsnažniju paru za najbrže glačanje. Ako ga usporedimo s drugim inačicama, Philipsova parna postaja može proizvesti do 2 puta više pare koja ubrzava glačanje. Rezultat? Ušteda i do 30 minuta peglanja tjedno.

Zatim je tu peglanje delikatnih materijala s puno nabora, volana i slojeva, koje oduzima dvostruko više vremena od, primjerice, peglanja pamuka. Ove su tkanine ujedno i podložnije oštećenju, a to je zadnje što želimo da se dogodi našoj novoj suknji ili haljini. U slučaju da vam za vrijeme peglanja pažnju odvuče neka druga pozadinska zanimacija, a pegla ostane na tkanini – ne brinite, požar se neće dogoditi, niti će se uništiti vaš omiljeni odjevni komad. Philipsovo glačalo može se pohvaliti OptimaTemp tehnologijom uz koju nema potrebe za podešavanjem temperature pa jedna postavka vrijedi za sve tkanine i jednostavno se glačaju svi materijali od satena, preko trapera, sve do nježne svile.

Kako je peglanje postalo užitak?

Peglanje, gotovo da je postalo pravi užitak uz pametnu parnu postaju iz Philipsa. Više ne brinemo o tome u koliko krugova moramo obići dasku za peglanje. Niti kalkulirati iz koliko kuteva treba prepeglati maksi haljinu za savršeni rezultat. Philips PerfectCare Elite Plus glačalo snažno ispušta idealnu količinu pare i u vertikalnom položaju, a proces je ujedno i vrlo zabavno promatrati. Uz lijepo vrijeme, na glačanje zaista želimo potrošiti što manje vremena. Iako oko sat vremena peglanja troši do 150 kalorija, radije ćemo ih potrošiti na zabavnoj aktivnosti u prirodi na svježem zraku s najdražim ljudima.

Sve o parnom glačalu Philips PerfectCare Elite Plus doznajte ovdje.

Foto: Unsplash, Philips

Učitati još
Zatvori