Vjenčanje s WOW efektom: Ovaj detalj pružit će nezaboravno iskustvo svim gostima
Vjenčanje s WOW efektom: Ovaj detalj pružit će nezaboravno iskustvo svim gostima

Vjenčanje s WOW efektom: Ovaj detalj pružit će nezaboravno iskustvo svim gostima

Nakon što ste napokon odredili datum, destinaciju i temu vašeg vjenčanja shvatili ste da nedostaje detalj koji bi vaše vjenčanje napravio još posebnijim te gostima pružio dodatnu zanimljivost. Taj detalj je upravo Lights Up Magic Mirror. Riječ je o najnovijoj tehnologiji, velikom touch screen ogledalu koje pruža interaktivno iskustvo s cool animacijama, ugrađenim DSLR profesionalnim fotoaparatom, studijskom rasvjetom te printerom specijaliziranim za trenutni ispis visokokvalitetnih fotografija za sve sudionike vašeg vjenčanja.

lightsup magic mirror

Lights Up Magic Mirror izgleda elegantno u svom kutku, odišući holivudskim štihom sa crvenim tepihom i zlatnim stupićima. Mladenci mogu izabrati između velikog broja profesionalnih pozadina i pregršt rekvizita. Dostupni su razni stilovi, od modernih, elegantnih te onih s rustikalnim elementima. Odaberite jedinstven stil koji je trendi ili bezvremenski i u potpunosti prati temu vjenčanja.

lightsup magic mirror
lightsup magic mirror

Kako bi na vaš poseban dan sve bilo u potpunosti u znaku mladenaca, LightsUp team će po vašim željama personalizirati početni ekran Magic Mirrora kao i same fotografije. Lights Up Magic Mirror team je tu da u kutku uređenom po vašoj želji animira i zabavi goste. Također, zabilježit će njhova vesela lica uz popularne “old school” fotografije koje će moći odmah ponijeti sa sobom. Odmah će ih dobiti na email te ih mogu uploadati na sve društvene mreže.

Lights Up Magic Mirror team će se pobrinuti da sve bude onako kako ste zamislili. Na vama je da uživate u svojim nezaboravnim trenucima i odnesete sa sobom uspomene i fotografije za pamćenje. Obratite im se s povjerenjem, jer Lights Up Magic Mirror team stvara WOW efekt o kojem se priča.

Sve dodatne informacije možete pronaći na web stranici ili Instagram profilu.

Foto: Instagram (@lightsup_croatia), PR

Učitati još
Zatvori