Netflix je snizio cijenu pretplate za Hrvatsku. Otkrivamo detalje
Netflix je snizio cijenu pretplate za Hrvatsku. Otkrivamo detalje

Netflix je snizio cijenu pretplate za
Hrvatsku. Otkrivamo detalje

S dolaskom nove godine Netflix se odlučio na promjene u poslovanju vezane uz pakete koje nude svojim korisnicima. Sjajna je vijest kako je ovom odlukom snižena pretplata za Hrvatsku te ona sada počinje s 4,99 eura za Osnovni paket na mjesečnoj razini.

Osnovni paket uključuje gledanje i preuzimanje na jednom podržanom uređaju istovremeno, neograničen izbor serija, filmova i mobilnih igara te sadržaj bez reklama.

Nova cijena Standardnog paketa sada iznosi 7,99 eura mjesečno, dok ćete za Premium paket trebati izdvojiti 9,99 eura mjesečno. Razlika između ova dva paketa u prvom redu se odnosi na broj podržanih uređaja na kojima se istovremeno može gledati Netflix.

Ujedno, Paket Premium uključuje pristup Netflixovom prostornom zvuku, koji gledateljima pruža sveobuhvatni doživljaj kinematografskog zvuka. Osmišljen je kako bi obogatio stereo zvuk bez zvučnika za surround zvuk ili opreme za kućno kino, a kompatibilan je sa svim uređajima. Novitet koji uključuju svi paketi je gledanje u HD razlučivosti.

Kada je odluka o novim cijenama paketa stupila na snagu izveden je i upgrade računa pa obavezno provjerite koji vam je paket sada pripisan uz korisničko ime. Kao što je navedeno na Netflixovim službenim stranicama, u bilo kojem trenutku možete ga jednostavno promijeniti ili ga otkazati.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori