Otkrijte kako je to upravljati Dubrovnikom i upoznajte njegove ljepote kroz novu video igru

Otkrijte kako je to upravljati Dubrovnikom i upoznajte njegove ljepote kroz novu video igru

Prije nekoliko dana lansirana je city building video igra kroz koju možete upoznati ljepote jednog od najljepših gradova na svijetu iz udobnosti svog doma. Casual mobile game My Dubrovnik, kroz realistične 3D detalje otkriva prekrasne ljepote ovoga grada i njegove povijesne priče, ličnosti, ulice, zidine i spomenike. Uživite se u ulogu gradonačelnika i otkrijte kako je to upravljati Dubrovnikom i to na vašem mobitelu, u udobnosti svog doma ili gdje god da se nalazite. My Dubrovnik besplatno se može preuzeti u Google Play i App storeu.

Nova city building igra My Dubrovnik

Moj Dubrovnik je simulacijska city building igra koja nudi širok spektar izazova u upravljanju virtualnim gradom, slično onima u stvarnom životu gdje je najvažniji aspekt učiniti građane i turiste sretnima, što nije lako jer su njihovi interesi uglavnom suprotni. My Dubrovnik je među prvima u gaming industriji koja omogućuje ljudima diljem svijeta da iskuse kako je to hodati ulicama grada pod zaštitom UNESCO-a, kao da su doista tamo.

U igri My Dubrovnik učite i zanimljive činjenice o njegovoj povijesti dok upoznajete najvažnije lokalne povijesne ličnosti. Krećući se prema višim razinama imat ćete priliku naučiti ponešto o Ruđeru Boškoviću, Mihu Pracatu, Marinu Getaldiću i drugima.

Igra kakvu još niste igrali

Igra je nastala kao strastveni projekt dubrovačke odvjetnice Viktorije Knežević i njezinog tima koji su željeli svoju ljubav prema gradu podijeliti s ljudima diljem svijeta. Inspirirana igrom Sim City, shvatila je da je upravo Dubrovnik zbog svoje impresivne arhitekture zanimljiv za ovakav koncept city mobilnih igara. Razvili su igru smještenu u ovom gradu, a iako je cijela bazirana na njegovoj povijesti i arhitekturi, problemi s kojima se igrači susreću su suvremeni i imaju priliku za njih pronaći i suvremena rješenja. Casual mobile game My Dubrovnik je mapirala grad tako da će se igrači bez problema moći snaći u njemu čim ga sljedeći put i fizički posjete.

Dubrovnik je posljednjih nekoliko godina postao omiljena svjetska filmska lokacija, od Game of Thronesa do Robina Hooda te od Coca-Cole do Mercedesa – svi žele snimati u Dubrovniku upravo zbog njegove predivne arhitekture i bogate povijesti. Sada svatko u bilo kojem dijelu svijeta može istražiti ovaj predivan grad i sve njegove ljepote uz ovu realističnu igru.

Ako volite mobilne igre i želite istražiti Dubrovnik iz udobnosti svog doma ili gdje god da se nalazite, skinite igricu i uvjerite se zašto milijuni svjetskih turista jednostavno obožavaju ovaj grad.

Linkovi za download My Dubrovnik igre: iOS http://apple.co/3cEwmM8 , Android http://bit.ly/3eTllcy

Foto: PR

Učitati još
Zatvori