Jeste li već isprobali ovu novost na Instagramu?

Jeste li već isprobali ovu
novost na Instagramu?

28. lipnja 2018. godine, Instagram je predstavio svoju tada potpuno novu opciju ‘Music on Instagram Stories’.

To je značilo da su Storiesi dobili novi zgodan dodatak i svojevrstan soundtrack za priče koje objavljujemo. Ipak, nismo bili te sreće da u ‘Music on Instagram Stories’ opciji doista i uživamo, jer je bila ograničena samo na neke zemlje, a u Hrvatskoj je bila nedostupna. Sigurno ste i sami primijetili kada biste pregledavali nečije Storiese izvana, kako je u gornjem lijevom kutu istaknuta pjesma koja prati Stories, no uz nju bi dolazila i obavijest kako je glazbena opcija nedostupna u našoj regiji, pa ju nismo mogli ni čuti.

Sada napokon i mi možemo stavljati i čuti glazbu na Storiesima, a ova promjena službeno se dogodila prošli tjedan i oduševila je mnoge hrvatske korisnike.

Music on Instagram Stories

Glazbu ćete na Storiese moći staviti putem one ikonice stickera, iza koje se kriju i tag, hashtag, lokacija, GIF-ovi i razni Instagramovi stickeri. Njome ćete se moći izraziti i vrlo lako pronaći svoje favorite, jer se glazbena knjižnica updatea na dnevnoj bazi. Isprva je opcija bila dostupna isključivo u 51 zemlji svijeta i na iOS operativnim sustavima, no sada je napokon i kod nas i u njoj se može uživati neovisno o tome jeste li iOS ili Android korisnik. Uživajte u ovom novom dodatku ionako zabavnim Storiesima i isprobajte ga već danas!

Foto: Unsplash, Instagram

Učitati još
Zatvori