Ovi tech komadi idealni su za kreativce i digitalne nomade

Ovi tech komadi idealni su za
kreativce i digitalne nomade

Volimo slijediti trendove kada su u pitanju zdravlje, ljepota, moda, interijeri i općenito cijeli lifestyle, ali nas ne zaobilaze čak ni kada je u pitanju naš poslovni život. Kako smo u posljednjih godinu dana naše urede preselili kod kuće, ali i svugdje izvan ureda, počeli smo malo više razmišljati o tome koliko je važno da je tehnologija koju koristimo kvalitetna, praktična, lagana, prenosiva, ali i estetski prihvatljiva. Ako često putujete, freelanceate, radite u kafićima i coworking prostorima ili pak učite u knjižnicama, važno je da vaši tech komadi budu u potpunosti prilagođeni vama. Donosimo savjete za one komade koji su u trendu i uz koje ćete dobro organizirati svoj radni prostor gdje god se on nalazi, te tako postati produktivniji.

Izvedba sa stilom

Dobra organizacija radnog prostora pola je obavljenog posla. Jer kada se osjećamo ugodno na svom radnom mjestu, lakše nam je prionuti na dnevne zadatke i zadržati koncentraciju kako bi iste obavili u skladu s očekivanjima. Kada se naš ured nalazi izvan naša četiri zida, važno je kakvu tehniku koristimo jer trebamo biti mobilni, a učinkoviti. Poslovnjaci i digitalni nomadi dobro znaju kako je kada zadatak treba izvršiti u kratkom roku (ili pak održati sastanak), a uvjeti oko nas nisu prilagođeni ni “uredski”. Tu je izrazito važna tehnologija koju koristimo jer je važno da u svom radu budemo precizni, jasni i konkretni u izvedbi, a da ipak to izvedemo sa stilom. Uz ove komade koje možete upariti, riješit ćete pola problema jer ih možete pronaći na jednom mjestu, a s njima vaš ured može biti doslovno bilo gdje.

Tech komadi koji su u trendu

Ove jeseni hit su komadi koji odlično rade zajedno, ali bez problema mogu funkcionirati i zasebno. Kakvu tipkovnicu koristite nije nevažno, jer ako je ona prilagođena vašim prstima, prave veličine i odgovarajućeg oblika poboljšat će i vaše držanje tijela. Potražite onu minimalističku MX Keys Mini koja udovoljava svim uvjetima. Cijela konstrukcija tipkovnice MX Keys Mini spojena je jednom metalnom pločom – za iznimno čvrstu konstrukciju koja nikada ne klizi po stolu. Osim tehničkih i ergonomskih prednosti sadrži i neke cool opcije kao što su pametne tipke, al i mikrofon koji nudi opcije pretvaranja izgovorenog u pisani tekst. Ova tipkovnica kada je napunjena, može raditi i do 10 dana. Dolazi u dvije boje ružičastoj i grafitno sivoj. Malena je i lagana zato je idealna za prijenos i za sve one kreativce čiji ured može biti doslovno bilo gdje.

Stil koji dolazi u dvoje

MX Keys Mini tipkovnica savršeno radi uparena s mišem MX Anywhere 3, koji također dolazi u istim bojama, tako da će vaš radni stol izgledati prije svega stilski besprijekoran. Ovaj bežični miš ergonomski je dizajniran i savršeno leži u ruci. Ono što je super je to da može raditi na apsolutnoj svakoj podlozi, pa je idealan i za digitalne nomade koji često rade od svugdje, od kauča do kafića. Kako je pred nama duga zima, i boje koje će prevladavati neće biti pretjerano vesele i živahne, nadomjestite sivilo tipkovnicom ili mišem u boji, kako bi dali pečat vašem stilu.

MX family

MX Keys Mini tipkovnica, četvrti je član MX family kojeg čine već spomenuti MX Anywhere 3 miš, MX keys tipkovnica i MX Master 3 miš. MX keys tipkovnica dizajnirana je za kreativce, a rađena za programere. Desetljeća Logitechove stručnosti utkano je u tipke Perfect Stroke – osiguravajući da svaki pritisak tipki bude fluidan, prirodan i precizan. Sferno udubljene tipke odgovaraju obliku vrhova prstiju, a njihovi okrugli rubovi pružaju zadovoljavajuće povratne informacije – bez obzira gdje pritisnete tipku. Mat premaz nanesen je na svaku tipku tako da prsti bez napora klize površinom. S druge strane MX Master 3 miš oblikovan je za besprijekornu produktivnost. Omogućuje ergonomsku upotrebu, istovremeno pružajući iznimnu preciznost i brojne napredne mogućnosti kao što su prilagodljive tipke, snažan i precizan senzor Darkfield s rezolucijom 4000 DPI,  elektromagnetski kotačić za pomicanje MagSpeed te tehnologiju Logitech Flow za korištenje između više računala. Više o svim proizvodima iz MX family čitajte ovdje.

Foto: Logitech

Učitati još
Zatvori