Apple x Hermès: nova ljetna izdanja satova i privjesaka za ključeve i prtljagu

Apple x Hermès: nova ljetna izdanja satova i
privjesaka za ključeve i prtljagu

U prošloj godini prvi put je predstavljena suradnja dva poznata divovska brenda – tehnološkog i modnog. Bila je riječ o Appleu i Hermèsu koji su spojili funkcionalnost i dizajn. Na tržište je u rujnu izašao Apple Watch Hermès Series 7. Tako je već onda, pomalo sportski sat, dobio svoju elegantnu verziju s kožnim narukvicama. Vrijeme brzo prolazi pa je nedavno predstavljena i nova ljetna kolekcija narukvica za satove, ali i privjesaka za ključeve i prtljagu s poznatim AirTagom.

Ova suradnja utemeljena je na zajedničkom naslijeđu dizajna i inovacija. Svaki aspekt rađen je s punom pažnjom – gravirana kućišta, materijali narukvica, ekskluzivni brojčanici. U ljetnoj kolekciji naglasak je na novim bojama koje prizivaju ljeto.

Dupla ženstvenost na ruci u obliku Apple Watch Hermès

Ako biramo koja opcija nam najelegantnije i najženstvenije izgleda, onda je to ova s dvostrukom narukvicom. S njom nam Apple Watch izgleda najmanje sportski i pametno. Sebi bismo izabrali ovu ledeno bijelu ili vatreno crvenu.

Više sportska varijanta, ali ne i manje atraktivna

Tu su naravno i klasične narukvice (single-loop) koje dolaze u varijanti kože, ili najlona. Najlonske varijante dolaze u kombinaciji boja, dok su kožne jednobojne. Model Jumping Single Tour tako je dostupan u ružičasto-ljubičastoj, maslinasto-plavoj, maslinasto-cnoj i sivo-crnoj varijanti. Kod kožne varijante moramo priznati kako nam je ova patliđan ljubičasta najdraža.

Hermèsom označavamo i torbu, ključeve i prtljagu

Osim satova ova kolaboracija uključuje i dodatke za AirTag. Tako se kolekcija sastoji od privjesaka za ključeve, privjesaka za torbe i oznaka za prtljagu. Kožni Travel Tag  baš nas je oduševio jer ima prostor za ispunjavanje osbnih podataka te dio za AirTag. Pretpostavljamo da je uz ovakav dupli check nemoguće izgubiti kofer.

Foto: Apple, Hèrmes

Učitati još
Zatvori