Accessorized: Maskice za mobitel koje govore sve o vama
Accessorized: Maskice za mobitel koje govore sve o vama

Accessorized: Maskice za mobitel
koje govore sve o vama

Maskice za mobitel mahom služe kao zaštita i napravljene su da ga čuvaju od lomova pri eventualnom (čitaj svakodnevnom) padanju. U Journal redakciji određene maske za telefon su takozvani predmeti žudnje i možemo slobodno reći da smo pomalo opsjednuti ovim dodacima.

Zato smo danas krenuli u mini potragu za trenutno trending maskama za telefon na tržištu (a i šire), a Journal picks čekaju vas u nastavku teksta.

Kako je selfie danas najpopularniji vid fotografije na društvenim mrežama, u prvom planu su uvijek – maske za telefon. Naš dodatak od kojeg se ne odvajamo cijelog dana je upravo maskica za mobitela znamo da su detalji ti koji uvijek najviše govore o nama.

Ljudi se dijele na dve grupe: oni koji uvek imaju basic, jednobojnu masku za telefon, i oni koji idu over the top kada je ovaj dodatak u pitanju. Sredine nema. Mi se danas, definitivno, obraćamo grupi #2.

Pošto su modni dodaci nešto što najčešće kupujemo, ali i brzo mijenjamo, maske za telefon spadaju u ovu grupaciju. Neki kupuju maske da pokažu svoj modni izražaj, neki kroz njih šalju šifrirane poruke kada opale selfie u ogledalu, a neki jednostavno vole imati upadljiv phone case.

Maske su mahom povoljne, pa ih možete kupovati i mijenjati češće ali postoji jedan catch: kada zamijenite model telefona, morat ćete se oprostiti i od svoje omiljene maskice.

Journal favoriti: Maskice za mobitel

maske za telefon
Moschino
maske za telefon
Vetements
Off White
Ambush
Maske za telefon
Moschino
maske za telefon
Stella McCartney
Marc Jacobs
Juicy couture
More Joy

*Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram, Farfetch; Selfridges

Učitati još
Zatvori