Pametne kuće nisu budućnost već realnost – donosimo savjete kako uštedjeti vrijeme i živce

Pametne kuće nisu budućnost već realnost – donosimo savjete kako uštedjeti vrijeme i živce

Samsung-hladnjak

Kućanski poslovi definitivno nikome nisu najdraža dnevna aktivnost, ali srećom živimo u vremenima u kojima nam tehnologija to može uvelike olakšati. Ubrzan tempo života dio je naše svakodnevice i redovito se trudimo uskladiti sve obaveze kako bi nam ostalo što više slobodnog vremena koje želimo utrošiti na druženje s našim najmilijima. Kako nam dolaze hladniji dani i sve više vremena provodit ćemo kod kuće, mnogima od nas padaju na pamet razni jesenski makeoveri s kojima ćemo naš dom učiniti pravom oazom za opuštanje. Ključna stavka modernog života je olakšati ga i ne trošiti energiju ondje gdje to nije potrebno. Donosimo nekoliko savjeta kako će vam uz pametne uređaje život postati lakši.

Godina koja nas je natjerala na promjene

Cijela 2020. natjerala nas je da razmislimo o životu, poslu i međuljudskim odnosima, a pametna tehnologija tu je odigrala veliku ulogu upravo zbog toga što smo donekle mogli ostati povezani u trenutcima kada je to bilo poprilično teško. Cijeli svijet se digao online, a naši pametni uređaji doslovno su postali produžetak naših ruku i ublažili nam poprilično teško stanje. No osim za komunikaciju, pametni uređaji itekako nam mogu pomoći pri boljoj organizaciji života i doma. Novom Samsung Smart Home tehnologijom pomoću svojih pametnih telefona možete upariti i vaše kućanske uređaje, te si tako uštedjeti i vrijeme i živce. Napredne funkcije novih Samsung kućanskih uređaja koji se temelje na umjetnoj inteligenciji, dizajnirani su tako da se mogu personalizirati u skladu sa svakim korisnikom, a štede vaše vrijeme, novac i ekološki su prihvatljivi.

Samsung-perilica

Pranje rublja više nije muka

Jedan od poslova koji baš i ne volimo je pranje rublja, pogotovo kada lovimo korak s vremenom. Smart Home više nije budućnost i sada su široj populaciji dostupni uređaji koji će većinu naših omraženih poslova odraditi umjesto nas. U mnogim interijerima borimo se s manjkom prostora, ali vrijeme kada perilica i sušilica rublja zauzimaju pola kupaonice davno je iza nas. Nove Samsung perilice s QuickDrive tehnologijom smanjuju vrijeme pranja rublja za 50%, a potrošnju energije za 20% bez smanjenja učinkovitosti čišćenja. Ono što će razveseliti mnoge od nas je da na ovim perilicama postoje i dodatna vratašca kroz koja možete ubacivati rublje koje ste zaboravili odmah ubaciti. Jedna od brojnih prednosti je i da više ne morate biti u strahu hoćete li svoju perilicu ostaviti upaljenu dok izlazite iz kuće, jer uz SmartThings aplikaciju imate svu kontrolu – na vaš pametni telefon stiže obavijest o tome kada je perilica završila s pranjem odjeće. Možete birati između perilice, sušilice ili kombinirane perilice–sušilice. Sve su vrhunskog dizajna i uklopit će se u svaki moderan interijer.

Samsung-perilica-sušilica

Briga za zdravlje na prvom mjestu

Ako imate malu djecu i kućne ljubimce onda vam je apsolutno jasno koliko je važno imati dobru perilicu rublja. Samsung perilice novim tehnologijama omogućile su higijensko čišćenje odjeće parom, a posebno se ističe “Hygiene steam program” koji bez korištenja kemikalija uklanja prljavštinu i čak 99,9% bakterija i alergena. S obzirom na hladno vrijeme i vlagu u zraku vaše rublje više ne morate stavljati na sušenje vani i čekati cijelu vječnost, već će to jednostavno za vas učiniti sušilica iz nove Samsung kolekcije. Za bildanje imuniteta ostaje vam onda samo puno vitamina i pravilna prehrana kako bi ove jeseni i zime ostali što zdraviji.

Prehrana kao važan faktor u jačanju imuniteta

Pravilne i uravnotežene prehrane nema bez dobrog frižidera. Dobar frižider najbolji je prijatelj svakog kućanstva. To je jedan od onih kućanskih aparata koji mora udovoljavati apsolutno svim kriterijima, jer pri organizaciji i pripremi hrane izuzetno je bitno da ju dobro uskladištimo kako bi ona ostala svježa i smanjila potrebu za svakodnevnim nakuhavanjem. Novi Samsung hladnjak osim vrhunskog dizajna i iznimnog tihog načina rada, karakteriziraju poboljšane mogućnosti hlađenja s inovativnim mogućnostima skladištenja i čuvanja namirnica – “SpaceMax™” tehnologija koja omogućava veći volumen. Unutrašnji zidovi su tanki pa novi BMF hladnjak s volumenom većim od 385 L pruža puno prostora za spremanje namirnica. Ovo je izuzetno korisno svima koji žele izbjeći čest odlazak u trgovine, bez straha od kvarenja hrane jer je ovaj uređaj dizajniran tako da hranu održava svježom 5 dva puta duže. Duga zima je pred nama tako da je vrijeme da počnemo razmišljati o zdravim receptima i pravilnoj prehrani kako bi sačuvali svoj imunitet.

Samsung-pametna-kuća

Pet godina jamstva

Povežite sve kućanske uređaje svojim pametnim telefonom i dopustite modernoj tehnologiji da vam olakša život. Uštedite vrijeme, prostor i energiju te smanjite buku, a da pritom ne naštetite estetici i funkcionalnosti vašeg doma.

  • Promocija 5 godina jamstva vrijedi za određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače kupljene od 1. 9. do 31. 12. 2020. te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene od 1. 10. do 31. 12. 2020.
  • Za više informacija i ostvarenje prava na 5 godina jamstva posjetite njihovu web stranicu.

Foto: SAMSUNG

Preporuka

Zatvori