Journal Man: Jesu li ovo najbolje hi-fi slušalice?

Journal Man: Jesu li ovo najbolje
hi-fi slušalice?

Slušalice cover

Odlične slušalice s dizajnerskim potpisom

Tražeći najbolje za svoj hi-fi sustav naletjeli smo na jedna stvarno posebne, a opet dostupne slušalice. Radi se o bežičnom modelu slušalica naziva SOHO brenda harman/kardon. Izrađene su od vrhunske kože i konstrukcije od nehrđajućeg čelika. Kad su sklopljene, slušalice su tanje od 30 mm. Opremljene su najnovijom tehnologijom te osiguravaju reprodukciju savršenog zvuka bez imalo smetnji, a možete ih koristiti uz bilo koji medijski uređaj. Slušalice dolaze s ugrađenom punjivom baterijom i imaju frekvencijski raspon od 20Hz do 20kHz.

Osvojile su nas i s nabrojanim performansama, no i s dizajnom. Divnog, minimalističkog, zaobljenog uglatog oblika kao stvorene su za one muškarce kojima je bitan zvuk, no isto tako i izgled njihovog hi-fi sustava i koji su po prirodi estete. Ove slušalice u potpunosti vidimo u prostoru s najsavršenijim hi-fi sustavima, no isto tako u elegantnim prostorima u kojima dominiraju klasični komadi namještaja kao što je Eames Lounge Chair. Slušalice dolaze u tri, isto tako klasične, boje – vječnoj crnoj, zavodljivoj smeđoj i pomalo futurističkoj bijeloj tako da će svatko naći one koje njemu najbolje i dizajnom odgovaraju.

Slušalice 1

Više informacija o slušalicama te kako ih nabaviti i/ili gdje kupiti možete saznati na harmankardon.com, te prateći Facebook stranicu i Instagram profil brenda.

HKSohoWireless_White_001_dvHAMaster

HKSohoWireless_Brown_001_dvHAMaster

HKSohoWireless_Black_001_dvHAMaster

11925835_397940720396810_1344832269_n

Foto: harmankardon.com

Učitati još
Zatvori