Tajna sreće u modernom kućanstvu

Tajna sreće u modernom kućanstvu

Samsung The Serif

Jedan mudar čovjek s bogatim životnim iskustvom jednom se našalio kako je tajna sretnog braka imati dva televizora u kući. Kao i obično, u svakoj šali je pola istine pa tako u današnje vrijeme rijetki mogu zamisliti život bez televizora i u dnevnoj i u spavaćoj. Ako u tu priču ulaze i klinci, brojka se može lako popeti na tri ili četiri. Zbog velike važnosti televizije u našem privatnom životu, mnogi od nas vuku generacijsku naviku organizacije čitave dnevne sobe upravo prema mjestu na kojem će stajati televizor.

Želim da bude praktično, ali elegantno

Ako želite zadržati što više slobodnog prostora i učiniti sobu prozračnijom, možete slobodno otpisati onaj veliki komad namještaja na kojem držite televizor jer vam za osvježavajući Samsung The Serif neće ni trebati. Ovaj profinjeni primjer najmodernije tehnologije dolazi s odvojivim postoljem i tako sam za sebe ispunjava kompletnu estetsku i funkcionalnu ulogu, a osim što oslobađa prostor, također ga i obogaćuje svojom jedinstvenom profinjenošću. Međutim, ako vam je određeni namještaj puno draži i važniji od oslobođenja prostora, ne morate ga se odricati. Ovo umjetničko djelo renomiranih francuskih dizajnera se savršeno uklapa interijer bez obzira na to držite li ga na stalku, zidu ili namještaju. Sada slobodno možete dizajnirati svoju dnevnu ili spavaću sobu kako god želite jer će se ovaj TV sigurno uklopiti u svaku varijantu.

Samsung The Serif

Drugo ime svestranosti

The Serif nije samo „pretty face“. Naprotiv, ovaj novi član etablirane obitelji vrhunskih Samsung televizora ostavit će vas bez daha kvalitetom slike i zvuka. Uz impresivnu QLED tehnologiju, vaš će dragi uživati u sportskim utakmicama najživopisnije rezolucije do sad. Osim milijarde nijansi u 4K tehnologiji, The Serif vam omogućuje i uživanje u kristalnom zvuku kroz svoju Active Voice Amplifier tehnologiju. Više nikada nećete propustiti nijedan dijalog u vašoj omiljenoj seriji jer ova tehnologija prepoznaje ometajuću buku te automatski prilagođava glasnoću. Ako The Serif bude vaš jedini televizor u kućanstvu, kompromis je i dalje opcija jer je jedna od brojnih mogućnosti povezivosti i Multi View koji vam omogućuje gledanje sadržaja s televizije i zrcaljenje s mobitela u isto vrijeme.

Ambijent iz snova

Kada kuhamo, objedujemo ili igramo društvene igre sa svojim najmilijima, često slušamo glazbu preko TV-a ili ga samo držimo upaljenim čisto radi zvuka u pozadini. Više ne morate ovisiti o izboru urednika glazbenih programa, već svoju omiljenu glazbu možete reproducirati s vašeg mobitela i to u samo par dodira. Samo uključite NFC i odložite svoj mobitel na praktični okvir The Serif televizora. Osim ambijenta koji možemo stvoriti omiljenom glazbom, to možemo učiniti koristeći i novi Ambient Mode kakav još nismo vidjeli. Osim širokog izbora u bogatoj Samsung galeriji, ova opcija nudi i praćenje okruženja TV-a i prilagođavanje vizualnih sadržaja za savršen ambijent.

Samsung The Serif

Više informacija možete pronaći ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori