Novi iPhone dolazi u čak 6 boja!

Početak rujna obično je rezerviran za veliki medijski event u Steve Jobs dvorani koja se nalazi u sklopu Apple kampa. Ove godine ponovno su predstavljeni noviteti, a najveći među njima je definitivno novi iPhone 11 koji dolazi u tri osnovne verzije: iPhone 11, pro i pro max. Svi modeli dolaze u više boja, točnije njih 6, a bit će dostupni krajem ovog mjeseca.

Najveća promjena u odnosu na stare modele jest kamera koja sada dolazi u tri različite verzije na naprednim modelima, a ističe se i posebna telefoto leća koja omogućava dodatni zoom za daljinske fotografije. Sve modele pokretat će klasični a13 bionic procesor koji je poznat po tome da može izvršiti bilijun operacija u sekundi, također upravo on omogućava veću brzinu samog uređaja i štednju baterije čija je autonomija proširena za čak četiri sata. Ono što će svakako veseliti nove kupce jest da je Apple napokon ubacio brzi punjač od 18W, tako da će se novi modeli puniti znatno brže.

Sukladno modelima Apple je i odredio cijene tako da na Američkom tržištu možete kupiti osnovni model iPhone-a 11 po cijeni od 699$ dok je napredniji pro dostupan po cijeni od 999$. Najjači model pro max dostupan je po cijeni od 1099$.

Uz sve navedeno čini se kako je Apple usporio rast inovacija i u surovom svijetu tehnologije odlučio zaigrati na sigurno. Ljubitelji Appleovih proizvoda sigurno će prigrliti i ovaj model, no ostaje pitanje kako će se iPhone 11 pozicionirati uz modele poput novog Samsunga i Huaweija koji su u nekim detaljima postali superiorniji.

0