Ovome se nismo nadali: Instagram testira opciju dodavanja profilne pjesme
Ovome se nismo nadali: Instagram testira opciju dodavanja profilne pjesme

Ovome se nismo nadali: Instagram testira
opciju dodavanja profilne pjesme

Ako ste propustili Myspace eru u njenom punom sjaju 2000-ih godina, možda ipak imate mogućnost da doživite dio tog iskustva. Čuvenu Myspace funkciju dodavanje profilne pjesme koja se automatski pusti kada neko uđe na vašu stranicu, Instagram upravo testira za vlastitu platformu.

instagram

Social media throwback

Programer i izvor informacija u tech svetu Alessandro Paluzzi, prvi je podijelio vijest o potencijalnom dodavanju opcije profilne pjesme. Usprkos nostalgičnim usporedbama s voljenom društvenom mrežom Myspace, Instagram profilna pjesma najvjerojatnije neće početi s automatskom reprodukcijom kada vam neko uđe na profil. Umjesto toga, vjerojatno će se sastojati od brzog pregleda ili veze do vaše omiljene pjesme.

Alessandro Paluzzi je na svom Twitter profilu podijelio snimke ekrana gdje mu se opcija dodavanja profilne pjesme pojavila kada je pokušao izmijeniti svoj profil. Screenshotovi također pokazuju da imate opciju stavljanja natpisa za pjesmu koju ste izabrali. Ova funkcija bi se pojavila na vašem Instagram profilu na samom dnu vaše biografije.

Međutim, ova funkcija je za sada još uvijek interni prototip, rekla je Meta glasnogovornica Christine Pai u e-mail izjavi.

Hoće li to Instagram zaista učiniti?

Koliko god da je ovo potencijalni update koji nam se zapravo sviđa i dalje ne znamo da li će funkcija ikad biti predstavljena javnosti. Iako je sve što smo tražili samo povratak kronološki poredanih slika na početnoj stranici, bit ćemo zadovoljni i ovim.

Foto: Unsplash, Pexels

Preuzeto sa Journal.rs

 

Učitati još
Zatvori