Huawei dodao Active i Elegant verzije Watch GT liniji

Huawei dodao Active i Elegant
verzije Watch GT liniji

Huawei je prošlog listopada predstavio Watch GT – uređaj koji uparuje mogućnosti pametnog sata s nevjerojatnom baterijom. Sat je dosad prodan u preko milijun primjeraka, postavši najuspješniji Huaweijev proizvod u toj kategoriji. Tijekom predstavljanja nove P30 serije u Parizu, Huawei je predstavio je Active i Elegant Edition verzije sata.
Active Edition dolazi s kućištem promjera 46 mm, kao i Huawei Watch GT Classic Edition i Sport Edition, dok Elegant Edition dolazi s manjim, keramičkim kućištem promjera 42 mm. Watch GT Active Edition dolazi s AMOLED HD ekranom veličine 1,39 inča rezolucije 454 x 454 piksela, dok Elegant Edition ima 1,2 inčni AMOLED HD ekran rezolucije 390 x 390. Oba sata korisnike će oduševiti kristalno čistim zaslonom.

Dugotrajna baterija za bolje iskustvo vježbanja

Posudivši svoje ime od Grand Tourera, luksuznih i snažnih automobila koji se ističu brzinom i mogućnostima uživanja u dugim vožnjama, Huawei Watch GT koristi inovativnu dual-chipset arhitekturu i pametna rješenja uštede energije koja ovom pametnom satu omogućuju izmjene načina rada usmjerene na performanse ili efikasnost, ovisno o osobnim aktivnostima pojedinih korisnika, kako bi se maksimiziralo trajanje baterije.
Watch GT Active, Sport i Classic dolaze s baterijom koja uz uobičajeno korištenje omogućuje dva tjedna cjelodnevnog nošenja s aktiviranom funkcijom mjerenja pulsa, funkcijom koja analizira san preko noći, 90 minuta vježbanja tjedno i obavijestima o porukama. Baterija Elegant Edition verzije traje do jednog tjedna. Korištenjem sata bez uključivanja naprednih mogućnosti praćenja vježbanja, baterija će trajati do 30 dana.
Najbolje mogućnosti praćenja fitnessa i wellnessa

I dok Huawei Watch GT podržava širok spektar aktivnosti na otvorenom ili zatvorenom, nove Active i Elegant verzije donose i podršku za Triathlon način rada. U tom načinu podržane su tri aktivnosti – plivanje na otvorenom, bicikliranje na otvorenom i trčanje na otvorenom.

Pametni sat može pratiti cijeli triatlon, uključujući i vrijeme promjene između aktivnosti. Ovaj će način rada biti dostupan na Clasic i Sport verzijama kroz ažuriranje.
S dugotrajnom baterijom i HUAWEI TruSeen™ 3.0 očitavanjem pulsa, Huawei Watch GT podržava neprestano, 24-satno praćenje otkucaja srca. Kombinirajući inovativni PPG optički i hardverski dizajn s AI algoritmima, rješenje može pratiti korisnikov puls s velikom preciznošću u stvarnom vremenu. U sportskom načinu rada, pametni sat moguće je podesiti da obavijesti korisnika da promijeni intenzitet treninga na temelju unaprijed određenih ciljanih intervala. Nakon odrađenog treninga, pametni sat automatski će mjeriti i zabilježiti korisnikov puls.

TruSleep™ 2.0 način rada namijenjen je znanstvenom praćenju kvalitete sna. Precizno identificira tipične probleme koji nastaju prilikom sna i nudi preko 200 prijedloga namijenjenih poboljšanju kvalitete sna, savjete na temelju podataka o korisnikovom pulsu, a prati disanje tijekom spavanja i omogućuje analizu velikih podataka kako bi korisnik bolje upravljao zdravljem.

Klasični sat modernih mogućnosti

Magic Pearl White i Tahitian Magic Black Pearl boje na Watch GT Elegant Edition (42mm serija) satovima dobivene su kroz jedinstveni proces bojanja keramike. Magic Pearl White kućište dobiveno je kroz proces rezanja pomoću dijamanata kojim je dobiveno 48 malih trokutakstih rupica. Preciznim poliranjem dobiven je efekt presijavanja boje pod različitim kutovima.
Za Active i Elegant verzije stvorena su brojna naličja satova koje je moguće mijenjati ovisno o prilici, a ove značajke bit će dodane na Classic i Sport izdanja nakon ažuriranja. Nove narukvice za Active i Elegant izdanja ne samo da poboljšavaju cjelokupnu teksturu sata, nego omogućuju istovremenu izdržljivost uz poboljšanu udobnost nošenja. Active Edition dostupna je u narančastoj i tamno zelenoj boji, dok je Elegant izdanje dostupno u crnoj i bijeloj.
Huawei je predstavio i Band 3 s poboljšanim 0,95 inčnim AMOLED HD ekranom u boji. Prilagođena mladim korisnicima, narukvica dolazi s mogućnostima praćenja otkucaja srca u stvarnom vremenu, prepoznavanja zamaha kod plivanja, znanstvenog praćenja sna te brojnim drugim funkcijama namijenjenima poboljšanju zdravlja korisnika.
U Europi, HUAWEI WATCH GT dostupan je po preporučenoj cijeni od 249 eura (Active Edition) te 229 eura (Elegant Edition), dok preporučena cijena za HUAWEI Band 3 iznosi 59 eura.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona u svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i talbeti, nosivi pametni uređaji, usluge u “oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. “Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagrm, Huawei Mobile Hrvatska YouTube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori