HONOR ovih blagdana odaje priznanje skrivenim herojima Božića
HONOR ovih blagdana odaje priznanje skrivenim herojima Božića

HONOR ovih blagdana odaje priznanje
skrivenim herojima Božića

Globalni tehnološki brend HONOR ovih blagdana slavi „neopjevane heroje“ Božića. Ovi pojedinci, često nezapaženi, rijetko prepoznati, a uvijek bitni, posvećeni su radu i brizi za druge, a njihova važnost posebno dolazi do izražaja za vrijeme ovog najljepšeg i najčarobnijeg razdoblja u godini. HONOR je upravo njima posvetio dirljivi blagdanski video koji je podsjetnik na nesebičnost i brigu koju utjelovljuju ovi pojedinci.

Svi oni sa svojim najmilijima mogu ostati povezani zahvaljujući tehnologiji, posebice tijekom prosinca u kojem zajedništvo najviše dolazi do izražaja. U čast ovim posebnim pojedincima, HONOR Hrvatska je na svojim društvenim mrežama pokrenuo nagradni natječaj „Neopjevani heroji“ u kojem korisnici mogu osvojiti pametni telefon za nekog drugog – za svog skrivenog heroja kojem na taj način mogu uljepšati Božić. Više o samom nagradnom natječaju, ali i posebnoj blagdanskoj ponudi u koju su uključeni HONOR 90, HONOR 90 Lite i HONOR Magic5 Lite, možete saznati ovdje: https://www.hihonor.com/hr/events/honor-christmas/.

U kreativni nagradni natječaj možete se uključiti putem Facebooka ili Instagrama, gdje je potrebno pronaći objavu „Neopjevani heroji“. Ovo je vrijeme prilika da se oda priznanje herojima koji su svakodnevno među nama i koji blagdane čine još ljepšima, da se proslave njihova dobrota i velikodušnost.

46% Europljana vjeruje da skriveni heroji zaslužuju više priznanja tijekom blagdana

HONOR je nedavno objavio i rezultate sveobuhvatne ankete koja naglašava duboku zahvalnost koju Europljani imaju prema skrivenim herojima u široj zajednici, posebno tijekom božićnih blagdana. Prema istraživanju koje je provedeno na 8.500 europskih ispitanika, gotovo polovica smatra da bi pojedinci koji nesebično služe zajednici trebali dobiti više priznanja u blagdanskom razdoblju. Ovi heroji dolaze iz svih aspekata života, a najprepoznatljivije su skupine volontera, zdravstvenih radnika, skrbnika i učitelja.

Osobine koje definiraju skrivene heroje među nama

Ispitanici su bili dirnuti zbog skrivenih heroja koji vjeruju u njih (35%), koji ih znaju oraspoložiti (33%) i koji su istinski svoji (26%). Ovi pojedinci ističu se zbog svoje hrabrosti (25%) i zbog svojih najboljih namjera (23%).

Priznanje i inspiracija tijekom Božića

Javnost snažno podržava veću vidljivost ovih heroja, a najbolji način za postizanje tog cilja su kampanje na društvenim mrežama (36%) i crowdfunding (26%). Dodatno, istraživanje je pokazalo da je vjerojatnije da će 34% sudionika tijekom blagdanske sezone biti inspirirano ovim herojima, naglašavajući utjecaj njihovih postupaka.
Čak 59% ispitanika priznalo je da ima skrivenog heroja u krugu svojih voljenih, s majkama (41%) i očevima (30%) na vrhu liste. Osim toga, 33% se u potpunosti slaže da su ih ljudi u njihovim životima nadahnuli da bolje utječu na zajednicu. Rezultati istraživanja dostupni su i na linku.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori