Glovo – prva aplikacija za brzu dostavu koja omogućava narudžbu bilo čega

Glovo – prva aplikacija za brzu dostavu koja omogućava narudžbu bilo čega

Glovo je aplikacija za brzu dostavu počinje s radom u Zagrebu. Korisnicima omogućava kupnju, primanje i slanje bilo kojeg proizvoda unutar Grada za manje od 45 minuta. Startup je počeo s radom 2015. godine u Barceloni i od tada se proširio na 105 gradova (uključujući Pariz, Madrid, Milano, Kairo, Istanbul, Kyev, Buenos Aires, Limu, Nairobi itd.) i 20 zemalja na 3 kontinenta.

Više od 15 milijuna narudžbi od partnera, kao što su McDonalds, KFC, Wendy’s, Starbucks, Pizza Hut, Taco Bell, Carrefour i drugi, isporučeno je diljem svijeta preko Glovo aplikacije s prosječnim vremenom isporuke ispod 35 minuta.

Glovo aplikacija za brzu dostavu svega što poželite

Aplikacija je tehnološko tržište koje korisnicima omogućava naručivanje i slanje bilo čega. Sve od hrane i namirnica do farmaceutskih proizvoda i poslovnih dokumenata. Kako bi to omogućio, Glovo se udružio sa širokim spektrom poslovnih subjekata, uključujući restorane, cvjećarne, pekarnice, supermarkete te mrežom kurira (Glovera) za isporuku proizvoda u roku od nekoliko minuta. Osim toga, aplikacija ima gumb ‘Bilo što’ koji korisnicima omogućava naručivanje gotovo bilo čega. Građani Zagreba imat će pristup svom gradu iz udobnosti doma, moći će kupiti bilo koji proizvod. Isporuka je trenutna s mogućnošću plaćanja putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom ili gotovinom.

Naručite ‘sve što poželite’

Osim automobila, Gloveri kao sredstvo isporuke koriste bicikle i skutere kako bi rasteretili gradski promet, bili brži te ponudili ekološki osviještenu opciju dostave. Teo Širola, Generalni Menadžer za Glovo Hrvatska istaknuo je kako su izuzetno uzbuđeni zbog dolaska u Zagreb. Vizija je približiti praktičnost tehnologije svima, dajući im pristup vlastitom gradu, stvarajući pritom prilike za zaradu tisućama Glovera.

Glovo u travnju nudi 5 besplatnih isporuka za sve nove korisnike. Kako bi iskoristili ovu ponudu, kupci unutar aplikacije u polje ‘Promotivni kod’ moraju unijeti vaučer pod nazivom HELLOZAGREB.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori