Savršeni božićni poklon za baš svaki dom

Savršeni božićni poklon za
baš svaki dom

Jeste li znali da se u nedavno provedenim istraživanjima* pokazalo da čistoća našega okružja može utjecati na stanje našeg uma? Čak 81% ispitanika izjavilo je da se osjeća sretnije u čistome domu. Ispitanici nisu bili samo sretniji: 85% izjavilo je da se osjeća opuštenije, 76% reklo je da bolje spava, dok je 75% istaknulo da osjeća manju količinu stresa.

Svjesni smo da čišćenje može predstavljati mentalni i fizički napor. Isto tako znamo da život u čistom domu može pozitivno utjecati ne samo na vašu sreću, nego i na sveukupan osjećaj blagostanja. Zbog toga postoje posebno dizajnirani lagani i učinkoviti usisavači koji su vam uvijek pri ruci. Tako možete čistiti uz manje napora i u konačnici se osjećati bolje.

Savršen poklon za Božić

Dosad najelegantniji, najpristupačniji i najtiši Electrolux bežični štapni usisavač, nadahnut interijerima vrhunski uređenih domova. Pure Q9 dizajniran je kako bi se besprijekorno uklopio u moderne urbane domove. Uz lakoću i prilagodljivost tog uređaja čišćenje je lakše no ikad prije.

Ovaj savršen poklon za Božić, osim što osvaja svojim dizajnom i lakoćom, pruža iznimno učinkovito usisavanje prašine i gotovo dvostruko dulje vrijeme rada u usporedbi sa sličnim uređajima. Odaberite jednu od tri različite postavke snage uz najviše 54 minute rada. Memorijska funkcija pamti posljednju postavku snage za trenutke kada trebate napraviti stanku u čišćenju.

Mjesec prosinac poznat je po dobrim zabavama, dobroj atmosferi, finoj hrani i okupljanjima. Dobra zabava uvijek iza sebe ostavi trag pa tako oni koji ostaju sve počistiti trebaju uživati u potpunoj učinkovitosti tijekom cijelog čišćenja, čak i kada se spremnik za prašinu napuni. Iskusite učinkovitost bez napora i ovaj Božić poklonite Electrolux usisavač o kojem svi pričaju.

*Hunting Dynasty, Clean Environment’s Impact on People’s Happiness, svibanj 2019.

Foto: Marija Laća

Preporuka

Zatvori