Jelena Veljača, Tarik Filipović i dr. Natko Beck u podcastu dr. Milojevića
Jelena Veljača, Tarik Filipović i dr. Natko Beck u podcastu dr. Milojevića

Jelena Veljača, Tarik Filipović i dr. Natko
Beck u podcastu dr. Milojevića

Sve veći medijski interes, ali i interes opće publike kada je riječ o pitanjima estetske medicine, potaknuo je dr. Nikolu Milojevića, renomiranog estetskog liječnika da pokrene INFINITY PODCAST.

Osim brojnih liječnika u INFINITY PODCASTU gostovale su i brojne poznate osobe iz društvenog života, a zanimljivi razgovori su osim poučni, i jako zabavni.

Nikola Milojević i Natko Beck
Nikola Milojević i Natko Beck

INFINITY PODCAST

S urednicom, glumicom i aktivisticom Jelenom Veljačom dr. Milojević se dotaknuo uvijek intrigantne teme gdje povući granicu ako pričamo o estetskim tretmanima i trebaju li se prikrivati godine, ali i pitanja poput onih po kojim kriterijima odabrati estetskog liječnika i koliko je pritom važno povjerenje, te iskren i stručan savjet.  O estetskim zahvatima iz muške perspektive, dr. Milojević je razgovarao s našim poznatim glumcem Tarikom Filipovićem, koji će mu otkriti i svoje viđenje procesa starenja, ali i posegne li ponekad i za supruginim kozmetičkim proizvodima.

Žustri i zanimljivi razgovor između dr. Milojevića i Natka Becka liječnika, specijalista radiologije, ali i prvog hrvatskog doktora – influencera otkrit će nam što se ponekad krije iza neobičnih zahtjeva pacijenta. Svjetski poznata TikTok zvijezda, Mirta Miller otkrila je kako je uspjela postati influencerica koja na društvenim mrežama broji gotovo 18 milijuna pratitelja, ali i sve o najnovijim trendovima u šminkanju i utjecaju influencera na samopercepciju.

Nikola Milojević i Mirta Miler
Nikola Milojević i Mirta Miler

Gdje slušati podcast?

Ako ste propustili dosadašnje epizode INFINITY PODCASTA,  svakako ih potražite na službenom YouTube kanalu Poliklinike Milojević. Naime, dr. Milojević je ugostio primarijusa dr. sc. Ognjena Zrinščaka, a cijenjeni oftalmolog komentirao je vječitu dilemu ako pričamo o području oko očiju – “skalpel ili igla?”    U poučnom, ali i zabavnom podcastu, maksilofacijalni kirurg Aleksandar Milenović i dr. Milojević, svaki iz svog ugla, nastojali su pronaći tanku granicu između brojnih mogućnosti estetske medicine i estetske kirurgije.

Dr. Milojević ugostio je i jednog od vodećih svjetskih znanstvenika prof. Gordana Lauca, a glavna tema oko kojeg se zapodjenuo razgovor bila je kako što duže zadržati vitalnos. Jesmo li ono što jedemo, što je superhrana i možemo li pravilnom ishranom produljiti životni vijek možete doznati u INFINITY PODCASTU u kojem gostuje naša poznata nutricionistkinja Ivana Barišić , a u najbolju kozmetiku i uređaje za njegu lica uputila nas je renomirana dermatologinja i venerologinja dr. Ivana Prkačin.

Ognjen Zrinšćak, Ivana Barišić, Nikola Milojević i Ivana Prkačin
Ognjen Zrinšćak, Ivana Barišić, Nikola Milojević i Ivana Prkačin

Gosti su stručnjaci i javna lica

U INFINITY PODCASTU, dr. Milojević razgovara sa stručnim gostima iz polja estetske medicine i drugim poznatim sugovornicima, ne bi li pokušali pomoći u otklanjanju dvojbi ili zabluda o estetskim tretmanima i zahvatima, a isto tako i odgovorili na sva aktualna pitanja u sferi ove grane medicine koja se razvija strelovitom brzinom.

Sve navedene, kao i sve buduće epizode INFINITY PODCASTA bit će objavljene na službenom YouTube kanalu Poliklinike Milojević.

Jelena Veljača
Jelena Veljača

Foto: PR

Učitati još
Zatvori