Dovedite svoje klince na dane otvorenih vrata radionica robotike za djecu

Robokacija poziva sve roditelje osnovaca da ih, zajedno s djecom, posjete na Danima otvorenih vrata od 21. do 25. rujna između 18 i 20 sati u Palinovečkoj 19e u Zagrebu. Kako bi se budući robotičari i njihovi roditelji detaljno informirali o radionicama i odabrali one koje im najviše odgovaraju, Robokacija će im omogućiti da osobno zavire iza kulisa popularnih radionica robotike za djecu. Cijeli program podržavaju FER i Rimac Automobili.

Robokacija radionice za sve uzraste osnovnoškolaca

Osnovci od 5. do 8. razreda pohađaju radionice Robokacije na kojima između ostalog izrađuju lampe koje rade na pljesak, električne klavire, laserske detektore, auta i glisere na Bluetooth ili robote koji toče sok. Djeca od 1. do 4. razreda na radionicama Robokacija Junior uče programiranje i kodiranje. Izvode znanstvene pokuse i kroz zabavu ulaze u svijet robotike. Povedite svoje klince na dane otvorenih vrata i zainteresirajte ih za ove zanimljive radionice.

Program podržavaju FER i Rimac Automobili

Robokaciju, kao iznimno kvalitetan program edukacije iz područja robotike za djecu, podržavaju dva autoriteta u ovom području – FER – Fakultet elektrotehnike i računarstva i Rimac Automobili. Ono što Robokaciju čini posebnom je stav cijelog tima da obrazovanje treba biti zabavno, korisno i motivirajuće. Zato djeca vlastitim rukama izrađuju i programiraju pametne igračke i tako vide opipljive rezultate svog rada. Super je da robota kojeg naprave nose kući.

Foto: PR

0