Klime koje spremno odgovaraju na sve izazove ljeta i zime

Klime koje spremno odgovaraju na sve
izazove ljeta i zime

Daikin Emura i Perfera

Daikin Emura i Perfera

Da je i zima idealan trenutak za kupovinu nove klime dokazao je Daikin, svjetski lider u klimatizaciji, ponudivši ove zimske sezone jedinstvenu kombinaciju uz akcijski popust na uređajima vrhunske kvalitete i dizajna. Akcijska ponuda odnosi se na multi-split klimatizacijske sustave koji koriste izuzetno učinkovitu radnu tvar R32 u kombinaciji s privlačnim dizajnerskim i tehnološki naprednim unutarnjim jedinicama. S odličnom ponudom poput ove možete na vrijeme krenuti s uređivanjem svojih domova ili renovacijom apartmana te spremni dočekati ljetnu sezonu kada će nam klime i najviše trebati.

Diskretna i moćna vanjska jedinica

Multi-split sustavi omogućuju spajanje više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku čime omogućuju da vanjski izgled stambenih ili poslovnih prostora bude znatno ljepši i uredniji.

Vanjske Daikin multi jedinice u ovoj akciji koriste najnoviju radnu tvar R32 koja povećava energetsku učinkovitost, snižava vaše troškove i značajno utječe na zaštitu okoliša. Ugradnjom ovih vanjskih jedinica omogućeno je pouzdano grijanje i hlađenje u gotovo svim klimatskim zonama u Hrvatskoj, a uz velike dostupne duljine instalacije i opciju noćnog rada, vanjska jedinica postaje nečujna i „nevidljiva“.

Daikin Emura

Ukratko – očekujte čist zrak, savršen komfor, suvremen dizajn, Wi-Fi upravljanje, tihi rad, uštedu na potrošnji, uštedu na prostoru, uštedu na ukupnom iznosu odnosno – vrhunsku multi-uštedu!

Zvijezde multi sustava: Emura i Perfera

Nagrađivan dizajn uz vrhunsku tehnologiju može učiniti čuda za vaš interijer i osjećaj komfora tijekom cijele godine. Oba uređaja će odgovoriti na izazove vrelog ljeta i hladne zime, a filteri s aktivnim srebrom osiguravaju savršeno čist zrak u vašem domu i uredu.

Daikin Emura

Daikin Emura

Daikin Emura, višestruko nagrađivani dizajnerski uređaj energetske učinkovitosti A+++ s gratis uključenim Wi-Fi kontrolerom i filterima s aktivnim srebrom, u srebrnoj i bijeloj izvedbi, u ovoj kombinaciji je dostupan uz 12% sniženu cijenu.

Daikin Perfera, uz elektrostatski pročišćavač zraka Flash streamer, energetsku učinkovitost A+++ i razinu buke od samo 19 dB, dostupna je uz 10% nižu cijenu.

Daikin Perfera

Daikin Perfera

Sada možete nabaviti vanjske i unutarnje jedinice za multi-split sustave uz popuste od 1.770 do 5.253 kn, a akcijski popust vrijedi do 15. prosinca. Uživajte u učinkovitom grijanju i hlađenju i osjetite Daikin komfor tijekom cijele godine.

Više o multi-uštedi i konkretne primjere pronađite na www.daikin.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori