Pametne igračke za vaše malce po prvi puta su dostupne u trgovačkim lancima
Pametne igračke za vaše malce po prvi puta su dostupne u trgovačkim lancima

Pametne igračke za vaše malce po prvi puta
su dostupne u trgovačkim lancima

Domaći proizvođač edukacijske tehnologije CircuitMess koji je svojim jedinstvenim konceptom uradi-sam igračaka već stekao fanove diljem svijeta, svoju novu i dosad cjenovno najpristupačniju kolekciju STEM igračaka odabrao je lansirati premijerno u Hrvatskoj.

Igračke koje su namijenjene STEM početnicima od sedme godine od sad su dostupne na svim boljim prodajnim mjestima, a preporučene maloprodajne cijene artikala iz kolekcije kreću se od 16,99 EUR nadalje.

STEM igračke
STEM igračke
STEM igračke

“Iako smo se dosad najviše fokusirali na strana tržišta, ovu novu uzbudljivu liniju igračaka odlučili smo lansirati upravo ovdje u Hrvatskoj gdje je naša priča izvorno započela i gdje želimo pomoći stvoriti generaciju mladih inovatora”, navodi direktor tvrke Albert Gajšak.

Na policama igračaka u trgovačkim lancima u Hrvatskoj tako će se uskoro moći pronaći CircuitMess proizvodi koji uz pomoć zabavnih i interaktivnih uputa omogućuju djeci da sastavljaju i programiraju vlastite zabavne elektroničke naprave.

STEM igračke
STEM igračke
Albert Gajšak

STEM igračke za početnike

Nova CircuitMessova kolekcija STEM igračaka čiji slogan je “Započni svoju STEM avanturu!” uključuje 11 edukativnih uradi-sam setova: Bit, uradi-sam igraću konzolu, Sparkly, uradi-sam robotski auto te 9 šarenih mini-robota koji podučavaju o osnovnim temama iz sfera robotike i elektronike. Proizvodi iz kolekcije međusobno su povezivi  te se mogu kombinirati u igri na različite kreativne načine.

Setovi su namijenjeni za djecu školske dobi od sedme godine na dalje. Za njihovo slaganje i korištenje nije potrebno predznanje te dolaze sa svim potrebnim alatima i detaljnim uputama za sastavljanje i korištenje na hrvatskom jeziku. Korisnicima su na raspolaganju i interaktivni online materijali koji im omogućuju stalno unaprijeđivanje vještina kroz igru.

STEM igračke
STEM igračke
STEM igračke
STEM igračke
STEM igračke

Priznanje iz New Yorka

O posebnosti ove nove linije svjedoči i priznanje koje je CircuitMess dobio na nedavno održanom sajmu igračaka u New Yorku gdje im je od strane američke udruge “Toy Associaton” dodjeljena glavna nagrada u kategoriji “Powerfully playful”, za igračke s najzanimljivijim interaktivnim elementima.

Iz CircuitMessa ističu kako će nakon premijere u Hrvatskoj, u 2024. lansirati ove proizvode i u trgovačkim lancima na vanjskim tržištima u Europi i Sjevernoj Americi.

CircuitMess se ulaskom u maloprodajne kanale u Hrvatskoj nada približiti STEM revoluciju hrvatskoj javnosti, a kao ekskluzivnog distributera na domaćem tržištu odabrali su tvrtku Talent Show.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori