Glačala koja su najbolji prijatelj vašeg ormara

Glačala koja su najbolji
prijatelj vašeg ormara

braun-glacala-2

Svi želimo brzo, lako i kvalitetno ispeglati odjeću. Budući da živimo u užurbanom svijetu u kojem nam vrlo malo vremena ostaje za kućanske poslove, važno je da ih u kratkom vremenu što učinkovitije obavimo. Zato je Braun pripremio glačala koja nam omogućuju postići izvrsne rezultate.

Braun glačala dolaze u tri serije: CareStyle 5 i CareStyle 7 glačala s parnom postajom i TexStyle 9 glačalo na paru.

Riječ je o glačalima s iCare tehnologijom koja omogućavaju brzo i lako peglanje i štite odjeću tako što automatski podešavaju temperaturu za svaku vrstu materijala.
Karakteristika ovih glačala također je prva 3D BlackGlide površina inspirirana snowboard dizajnom koju karakteriziraju zaobljeni i zakrivljeni rubovi koji omogućuje slobodu pokreta u svakom smjeru i preko svake prepreke (gumbova, šavova i patentnih zatvarača).

braun-glacala

Braunova glačala također nude veliki spremnik za vodu koji omogućava sustavu ispuštanje veće količine pare i lako peglanje teško dostupnih područja kao što su ovratnici i šavovi, a funkcija njihovog automatskog isključivanja čini vas sigurnima i štedi resurse. Dobitnici su Plus X nagrade za najbolji proizvod godine na tržištu sistema za glačanje i Plus X nagrade za visoku kvalitetu i dizajn.

Odaberite kvalitetno i snažno Braun glačalo i postanite profesionalac u peglanju!

Učitati još
Zatvori