Pretvorite se u Barbie pomoću ove viralne aplikacije
Pretvorite se u Barbie pomoću ove viralne aplikacije

Pretvorite se u Barbie pomoću ove
viralne aplikacije

U doba umjetne inteligencije, čini se da su granice kreativnosti i personalizacije neograničene. Otkrili smo inovativnu aplikaciju koja koristi umjetnu inteligenciju za nešto zaista fora. Aplikacija omogućuje korisnicima da transformiraju vlastita lica u  legendarne i omiljene lutke, Barbie i Kena. S izlaskom filma Barbie koji je zaludio svijet, nije trebalo dugo da aplikacija postane viralna. Riječ je o Bairbie.me aplikaciji, a evo kako je postala senzacija.

barbie

Barbie ludnica

Nakon novog filma o Barbie, koji je bezvremensku lutku vratio u središte pozornosti, Bairbie.me aplikacija postala je viralna baš kao i film. Razvijena od strane tima kreativnih tehnoloških entuzijasta, ova aplikacija koristi vrhunske mogućnosti umjetne inteligencije kako bi spojila vaše crte lica s prepoznatljivim crtama Barbie i Kena. A kako je koristiti? Sve što trebate je uploadati vašu sliku na kojoj vam se dobro vidi lice, po mogućnosti selfie te odabrati želite li biti Barbie ili Ken, a nakon toga odabrati karakteristike poput boje kose i kože. Rezultat je personalizirani prikaz toga kako biste vi izgledali kao najpoznatija lutka na svijetu. AI vas možda generira kao poslovnu Barbie, fitness Barbie, knjižničarku Barbie, Barbie na plaži i slično.

barbie aplikacija
barbie aplikacija
barbie aplikacija

Utjecaj filma

Vrijeme popularnosti aplikacije nije puka slučajnost. Izlazak novog filma Barbie, koji ističe popularnost i pozitivnu poruku legendarne lutke, izazvalo je val nostalgije i entuzijazma. Dok obožavatelji diljem svijeta hrle u kina kako bi gledali Barbie na velikom platnu, aplikacija im pruža priliku da budu dio njezina svijeta na jedinstven i osoban način. Isprobale smo je na linku i jako je zabavna, morate i vi.

Foto: IMDb, Bairbie.me, Unsplash

Učitati još
Zatvori