Apple otkrio datum predstavljanja novog iPhonea

Točno godinu dana nakon što je otkrio prošlogodišnju perjanicu, iPhone X, Apple će predstaviti svoje najnovije proizvode. Pozivnice odaslane danas potvrdile su da se radi o 12. rujnu, na dobro poznatom mjestu, u Cupertinu u Kaliforniji. Veliki event preselio se prošle godine na novi Apple kampus, a on će biti i mjesto ovogodišnjeg predstavljanja.

iPhone u nekoliko novih izdanja?

Naravno da je predstavljanje, kao i svakog puta, obavijeno velom tajne. O novim se proizvodima spekulira naveliko, ali sa sigurnošću se ništa ne može tvrditi. Neke od glasina su da će biti predstavljena tri nova iPhonea, uključujući još bolju verziju iPhonea X i jednu koja bi trebala biti jeftinija. iPhone u najnižem cjenovnom rangu, pak, treba bi doći u nekim novim bojama što će sigurno izazvati oduševljenje obožavatelja.

Osim pametnog telefona, Apple bi mogao predstaviti i Apple Watch te redizajn za MacBook Air te Mac mini. No hoće li za to zakazati specijalno predstavljanje ili sve “odraditi” u sklopu 12. rujna, doznat ćemo za manje od dva tjedna.

0