Ovakav aparat za kavu još niste vidjeli: Voljeli bismo ga imati i u svojem domu
Ovakav aparat za kavu još niste vidjeli: Voljeli bismo ga imati i u svojem domu

Ovakav aparat za kavu još niste vidjeli:
Voljeli bismo ga imati i u svojem domu

Budući da većina nas dan ne započinje bez dobre šalice kave, nije ni čudo da je posljednjih nekoliko godina Cafécore estetika doživjela svoju popularnost.

Pomno biramo šalice s različitim detaljima, odlučujemo se za sve modernije aparate i kapsule s omiljenim okusom, a sve više težimo tome da imamo poseban caffee kutak u domu. U 2024. kućni aparati za kavu postat će novi način kuhanja espressa. Sudeći prema Pinterestu, unijet ćemo atmosferu kafića u svoje domove.

U potrazi za inspiracijom, pronašli smo nestvarno lijepe aparate za kavu. Iza njihovog dizajna stoji Njemica Tina Bobbe koja ih je kreirala uz pomoć umjetne inteligencije. Iako je riječ tek o mašti, voljeli bismo ih vidjeti i u stvarnom životu. Ovi aparati za kavu privlače svojim minimalističkim, geometrijskim dizajnom, a mogu se uklopiti u svaki kutak doma.

Njihov netipičan dizajn, vibrantne boje, razigrani uzorci i privlačna estetika svakako bi u dom unijeli jednu posebnu notu. Već zamišljamo kako pripremamo omiljeni jutarnji napitak.

Foto: Instagram (@tinabobbe)

Učitati još
Zatvori